Beauty News: Be The One!

sâmbătă, aprilie 26, 2014

Primul banchet, prima poza de buletin, primul sarut; 3 evenimente pe care orice fata si le aminteste peste ani si ani. 


Oriflame a fost alaturi de mine pe tot parcursul adolecentiei, indiferent daca a fost vorba de mers la o petrecere sau la o plimbare prin parc. A avut grija sa-mi acopere rozaceea, sa-mi coloreze buzele sau sa-mi faca genele sa arate de milioane. Faptul ca eu nu stiam sa aleg produsele potrivite sau sa le aplic corespunzator este partea a doua. xD

Timpul a trecut iar Oriflame a crescut odata cu noi, mulandu-se pe nevoile adolescentelor ce au devenit intre timp, femei. Daca la inceput cataloagele lor aveau doar cateva pagini sterse, acum sunt pline de culoare si le putem rasfoi minute intregi.

Oriflame continua sa se extinda, de data aceasta cu un nou brand de machiaj, intitulat THE ONE


The ONE este noul brand de machiaj Oriflame, ce pune în valoare fiecare dintre laturile personalităţii femeilor. Inspiraţi de stilul lor de viaţă, am creat noi produse
must-have pe care mai mult ca sigur le vor îndrăgi, am selectat cu atenţie tendinţe în modă şi secrete dezvăluite de experţi – totul într-un nou brand versatil de machiaj, ce bifează toate cerinţele în materie de frumuseţe.

Dupa cum ati observat am inceput sa experimentez diverse look-uri, inspirata fiind de alte bloggerite talentate si lucrurile din jurul meu. Trusa mea de machiaj nu-mi permite insa sa merg foarte departe, asa ca un pic de ajutor din partea Oriflame n-ar strica. Ca sa nu mai zic ca mor de curiozitate sa incerc noile texturi si nuante pe care le ofera. Vreau sa vad diferenta, dar sa-mi si aduc aminte de adolescenta destul de indepartata. 

Voi ce amintiri aveti? La ce evenimente importante ati avut un produs Oriflame alaturi? 

3 comments