Review: essence waterproof eyeliner pen

duminică, martie 09, 2014

Anca + eyeliner =


Dupa cum probabil stiti, sunt o fana inraita a coditelor si apelez aproape zilnic la prietena mea de nadejde, carioca longlasting de la essence. Am recumparat-o de cel putin 4 ori pana acum si nu am reusit sa o inlocuiesc cu nimic altceva, desi am incercat o gramada de alte variante.


Dar ce te faci cand  dispare ca magarul in ceata de la toate standurile pe care le cunosti? Incerci alta carioca, of course.

Dupa varianta superfine si stays no matter what, a venit randul celei waterproof sa se joace cu pleoapele mele. Acum poti obtine un look deosebit, cu ajutorul acestui tus care nu curge si este rezistent la apa, cu un aplicator fin. Acum machiajul tau poate rezista si unei ploi de primavara. Pentru un look intens urban black.


Va spun sincer ca am avut emotii mari in ceea de o priveste. Varianta superfine nu se declara a fi waterproof si totusi mi-a patat pleoapele in ultimul hal. Am stat verzulie la ochi o zi intreaga, desi am incercat toate demachiantele si uleiurile pe care le aveam in casa. Ma asteptam ca aceasta sa fie de-a dreptul tornado-proof si sa o pot da jos abia cand voi implini varsta "venerabila" de 30 de ani.

De cum am ajuns acasa am trasat repede niste linii pe mana (nu am avut curaj sa o pun direct pe pleoape) si le-am confruntat cu o discheta imbibata in apa si una in lotiune micelara.

Vestea buna este ca nu pateaza absolut deloc. Vestea proasta e ca nici nu am mai avut ce sa sterg cu lotiunea micelara, apa luand la vale liniile ce tocmai le-am trasat. In concluzie e orice, numa waterproof nu.

Eu am o impresie vaga ca essence au facut o struto-camila intre varianta superfine si cea longstaying, imprumutand penita de la prima si propietatile celei de-a doua.  

Cum carioca superfine mi s-a parut mult prea subtire pentru a face niste linii decente si simteam ca uneori imi agreseaza ochii , nici aceasta nu mi-a placut in mod deosebit. Sure, e neagra , sta la locul ei daca nu ploua sau nu te pui pe plans, dar asta face cam orice carioca disponibila pe piata. 

In alte cuvinte nu cred ca merita cumparata, in special daca cea longstaying este pe stoc. 

O puteti vedea in actiune in acest look:
Pret: aprox 15 lei
Unde se gaseste: standurile essence


Voi cu ce va trasati coditele? Folositi tus sau o carioca?

15 comments