Review: Paleta Sleek Au naturel

vineri, ianuarie 17, 2014

Tan-da-da-daaam! We have a review! :D Si da, ala a fost un sunet de tobe...sau trebuia sa fie. xD

Pentru ca am fost cumintica, the Makeup Shop, deghizat in Mos Craciun, mi-a imbogatit colectia de palete Sleek cu frumoasa Au naturel

Sunt genul de fata care oricate farduri colorate ar avea, niciunul nu o va face sa renunte la nuantele neutre. Fapt pentru care paleta Sleek Oh so special este la mare cautare ori de cate ori trebuie sa ma machiez, indiferent daca ma duc la facultate sau la o petrecere.

Tocmai din acest motiv Au naturel este o aditie importanta in micul meu arsenal de smacuri. Daca vreti sa faceti cunostinta cu ea, keep on reading! :D
"O selectie de farduri neutre reci si calde perfecte atat pentru pielea deschisa, dar si pentru tenurile maslinii sau bronzate de razele soarelui de vara.  Gradul de pigmentare al fardurilor este foarte ridicat si vei dispune de o gama variata de nuante cu care sa poti construi machiajele neutre si look-uri ciocolatii unice.

Paletele i-Divine de la Sleek contin fiecare cate 12 farduri de o calitate superioara,  texturi  ultra-pigmentate si culori rezistente . Fiecare paleta din aceasta gama este alcatuita dintr-o combinatie de texturi mate, sidefate si perlate,  iar negrul clasic mat este nelipsit si poate fi folosit pe post de eyeliner.  Alege culorile potrivite personalitatii tale si construieste un machiaj vibrant si durabil."

Fardurile Sleek sunt renumite pentru rezistenta si pigmentarea lor, iar eu nu pot decat sa confirm acest lucru. M-au tinut de fiecare data, fara primer, fara sa se stranga in pliu sau sa se stearga, cel putin 5 ore. 

Cand am primit Au naturel mi-am reamintit cat de simplu si classy este ambalajul negru, mat, cu scris glossy. Inauntru sunt cele 12 farduri si o oglinda mare, care sta fixata pe pozitie pentru machiajele in deplasare. 

Saraca mea Oh so special nu mai arata ca sora ei din cauza multiplelor drumetii pe care le-a efectuat, insa fardurile sunt inca intacte si nu au cedat zdruncinarilor din bagaj. Va sugerez insa sa aveti mare grija cum o depozitati cand o luati cu voi, nu e chiar facuta din titaniu, if you know what I mean. xD

Au naturel are mai multe nuante mate decat orice alta paleta Sleek. Fardurile de pe randul de sus sunt ceva mai slab pigmentate decat cele de jos si nu tocmai cremoase. Maroruile sunt insa divine, potrivite pentru o persoana care se machiaza preponderent cu nuante neutre. 

La fel ca-n cazul celorlalte palete Sleek, fardurile se blenduiesc usor si nu exista "caderi" masive pe obraji. 

Daca ar fi sa aleg 3 nuante preferate, acestea ar fi Nougat, Bark si Conker, care fac un smokey eyes foarte frumos. 

sursa


Pret: 45,99 lei
Unde poate fi gasita: Makeup shop


Voi sunteti adeptele unui machiaj netural sau dati iama in culori vibrante ori de cate ori aveti ocazia? :P 


25 comments