December giveaway! :)

duminică, decembrie 08, 2013

Dupa cum probabil ati aflat deja, ieri am fost la un eveniment unde am primit o tona de bunatati. Ei bine am facut o mica razie prin ele si ce nu mi-e de folos, voi baga azi la giveaway! :D

Glumesc, bineinteles. xD Vroiam va fac o mica surpriza de multa vreme, insa vremea mi-a jucat feste si nu am reusit sa scot o poza buna cu premiul. Nu ca cea de azi ar fi minunata, dar pur si simplu nu mai aveam rabdare! xD Plus ca as vrea sa aveti cadoul pana in Craciun. 

Dar ce atata vorbaraie? Haideti sa facem cunostinta cu micutul cadouas!


Un ceas cu cap de pisoi, o esarfa care poate fi folosita si ca bentita (look-ul meu preferat vara), o oja sand de la P2 (un burgundy superb cu reflexii), o crema de la L'oreal plus niste bunatati secrete. 

Si da, stiu, am avut ceva cu ceasurile, pisicile si auriul. xD 

Daca vreti sa puneti gheruta pe premiu, tot ce trebuie sa faceti e sa dati like paginii mele de facebook (click) si sa dati share acestui giveaway, ca sa afle cat mai multa lume de el. :D Nu uitati sa va lasati datele in formularul de mai jos, altfel nu va pot lua inscrierea in considerare!


Giveaway-ul va tine pana pe 13 decembrie, pentru a avea timp sa dau de castigatoare in weekend si luni sa expediez premiul. :DRomwe Xmas big sale!
Up to 80% off! Whole week!
Biggest discount! Most styles ever!
Date:  12/17/2013  -12/23/2013

27 comments