Review: Nose pore strips #2

miercuri, septembrie 11, 2013

Initial am vrut sa scriu un mic update pe facebook legat de plasturii ptr puncte negre din dm, insa m-am gandit ca s-ar putea sa nu vedeti informatia si ar fi fost pacat. So here I am! :D


In prezent pot fi gasiti la oferta la pretul de 11,90 lei si au un concept nou, imbunatatit, care faciliteaza folosirea lor. 

Din nefericire nu am reusit sa surprind acest detaliu in poze, dandu-mi seama foarte tarziu, cand lumina naturala era de mult plecata, insa am sa incerc sa explic pe aceasta imagine preluata de pe google.


Plasturii erau facuti inainte dintr-o singura bucata, fapt care ingreuna mularea lor pe nas. De cele mai multe ori se "adunau" langa baza narilor si punctele negre de acolo nu erau scoase.

Acum ei prezinta niste crestaturi in zona osului nazal, pentru ca "aripioarele" sa acopere perfect zonele laterale. 

Nu era un lucru foarte deranjant faptul ca nu aveau acele cresaturi inainte, insa este un bonus acum.


Eu zic sa dati fuguta la cel mai apropiat dm si sa incercati noile variante. :D Ofertele de luna aceasta sunt mai mult decat tentante si sigur vi se va lipi si altceva de mana. Mie mi-a facut cu ochiul rimelul Scandaleyes Retro Glam de la Rimmel, insa nu am plecat decat cu balsamul de buze Palmer's, care miroase diviiin si-s face treaba de minune.

Puteti vedea catalogul valabil pana pe 24 septembrie aici


10 comments