Giveaway time!

miercuri, septembrie 25, 2013

Femeile au (in general) un tel comun: o silueta de invidiat.

De cele mai multe ori se primesc cu greu priviri geloase din partea opozantelor de la scoala, servici sau chiar pe strada. Este necesara un stil de viata sanatos, mult sport sau...diferite "cheat-uri".


Pentru a evita oscilaţiile nedorite de greutate, Ropharma, compania producătoare şi distribuitoare de medicamente, suplimente alimentare şi lapte praf, cu două fabrici proprii în Târgu Mureş şi Chişinău, lansează pe piaţa din România un nou produs, destinat managementului greutăţii corporale: Pagosten 
Pagosten reprezintă o combinaţie inovativă a două componente active: penta-acetil-glucoza şi inulina.
Combinaţia sinergică a penta-acetil-glucozei ( 200 mg), inulinei ( 350 mg), amidonglicolatului de sodiu, polivinilpirolidonei, stearatului de magneziu şi a talcului determina efecte benefice variate asupra organismului:
·         Reduce apetitul
·          Menţine o senzaţie de saţietate
·          Număr redus de calorii
·          Stimulează absorbţia calciului
·          Îmbunătăţeşte metabolismul

În plus, ingredientele din compoziţia Pagosten  sunt lipsite de toxicitate şi nu provoacă reacţii adverse. 

Suna bine, nu? Personal nu sunt adepta unor astfel de cai pentru a ajunge la trupul mult-visat, insa stiu ca multe dintre voi v-ati bucura de sansa de a avea asa ceva in dulapiorul cu medicamente. 


Despre igiena intimă și cum să te simți mereu bine cu tine femeilor nu prea le place să vorbească. Însă, dacă ar folosi produsele adecvate,  jumătate dintre ele nu s-ar mai confrunta cu kilograme in plus, cistite, infecţii vaginale, iritaţii ale vulvei şi s-ar bucura de o viaţă armonioasă de cuplu.  
Singurele produse de pe piaţa din România care au la bază filtratul de iaurt probiotic (TS-2L) şi probioticele, produsele Lady Health de la Ropharma ajută la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplăcut şi la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime şi confort pe durata întregii zile.
Gama Lady Health beneficiază de o eficienţă clinică demonstrată şi este recomandată de către dermatologi şi ginecologi, studiile clinice dovedind o toleranţă perfectă pentru pielea sensibilă din zona intimă. 
Gama Lady Health cuprinde patru produse diferite, dedicate îngrijirii igienei intime. Acestea se găsesc sub formă de gel, spumă, spray şi ser.

Puteti citi mai multe detalii pe site-ul Ropharma sau pe blogul lui Katynel (care a facut un review amanuntit), dar nu inainte de a va prezenta premiile giveaway-ului.


Fericita castigatoare va primit un supliment Pagosten de 30 de pastile, un serum si un spray pentru igiena intima Lady's Health. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos:Mult succes!

2 comments