Trancaneli: Vrajitoarea de la gratar

miercuri, august 28, 2013

Sunt atat de incantata ca postarea de tip *throwback* a avut succes si chiar v-a inspirat sa scormoniti prin propriul teanc de poze. Se pare ca avem gusturi comune pana la urma, ne plac cam aceleasi tipuri de postari. :D Which is good, eu le voi scrie cu placere iar voi...sper sa le cititi cu la fel de multa placere? 


Astazi am venit cu o poza ceva mai hazlie ce dateaza din perioada liceului. Daca nu ma insel, eram undeva prin clasa a 11-a si am mers la curte, la Otopeni, pentru un gratarel cu niste prieteni apropiati si iubitul meu de atunci. 


Sincera sa fiu nu stiu de ce tineam atat de amenintator acea matura in mana, insa uitandu-ma mai atent, seman mai mult cu Hitler decat cu o vrajitoare. Glumesc, m-am implicat (activ!) in prepararea carnii pentru gratar si am fost o gazda prietenoasa per total. Aici probabil imi asumasem misiunea de a-i cotonagii pe cei responsabili cu carbonizarea carnii.


Or we were just being silly. xD A fost o zi foarte frumoasa, de care-mi amintesc cu drag. Iar asta se intampla mai rar cand ma refer la perioada liceului. Nu m-as mai intoarce la viata de liceean, ma simt mult mai in largul meu acum, la facultate. Cred ca este foarte important si anturajul, persoana cu care iti imparti viata smd. 

Voi aveti amintiri placute din aceasta perioada? Sau sunteti ca mine, preferati sa fiti mai independeti? 

5 comments