Stop cadru: I'm coming home

miercuri, august 07, 2013

Asteptam sejurul la mare de cateva luni bune asa ca nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa-mi doresc sa ajung naibii acasa cat mai repede...

Dupa ce pe drum s-a dezlantuit iadul si aproape ca am tras pe dreapta din cauza maniei lui al'de sus, am reusit sa parcam masina intr-un loc relativ safe si sa ne cazam. Soc si groaza cand ne-am intors de la plaja, al meu vehicul fusese pupat si  prezenta urme de coliziune. Am urlat, am bocit, am continuat sa incerc sa ma simt bine.

Dar nu m-am simtit prea bine...Fix in acea seara am observat ca ma mananca dubios de mult partea interioara a mainilor si am fugit intr-un loc luminat sa vad ce am. O alergie de toata frumusetea aproape ca m-a pus pe drumuri la spital si ar putea fi subiectul unui haul in materie de medicamente.

Dupa o noapte petrecuta pe salteaua gonflabila (banuiam ca bubeta e de la lenjerie) alergia se mai domolise si am reusit in sfarsit sa mai fur si eu un pic de soare. Am dansat, am baut ceva, m-am distrat...

Pana cand in ultima seara, iesiti din clubul unde petrecusem, am observat ca nu prea avem pe unde sa ne intoarcem decat desculti prin balta lacul ce se formase de la ploaie. Cine avea a doua zi un robinet pe post de nas? Ancaaa!

Raceala asta inca ma chinuie si ma seaca de puteri asa ca probabil voi zace o perioada in pat. Oricum nu pot sta prea mult la calculator, caci scaunul aferent a fost "vandalizat" de al meu iubit si prietenul lui. 2 grasi, ce sa le zici. xD

Macar am reusit sa "bifez" unele dintre lucrurile pe care chiar doream sa le fac anul asta la mare, printre care lansarea unui lampion si fotografierea rasaritului. Am distrus vreo 5 astfel de obiecte plutitoare si eram deja terminata pana cand soarele si-a aratat razele insa macar am reusit sa surprind totul in imagini.


Imi cer scuze pentru postarea scurta si fara continut "beauticesc", promit sa revin cat mai curand cu un haul si un review la minunea momentului in materie de sampon&balsam.

Va pup pe toate si sper ca va plac pozili! xD Si gif-urile! 


11 comments