Quick idea: French nails - the easy way

luni, iulie 01, 2013

Daca aveti unghiile lungi, o culoare all over poate da de banuit ca noaptea amestecati in cazane si descantati la lumina lunii, if you know what I mean. xD

Am primit deseori "complimente" la adresa gherutelor mele mari, care au fost asemuite cu tot felul de lucruri total neplacute. Dar hei, am mana super mica, ca de copil,  prin urmare consider ca o lungime mai zdravana a unghiilor ma avantajeaza, creand iluzia de degete lungi. Si da, credeti-ma ca ma pot spala acolo jos. Ba chiar am parte si de o mica exfoliere! xD

Din comoditate si pentru a nu da curs gurilor rele, de cele mai multe ori apelez la clasicul french. E simplu de realizat, se ciobeste greu si poate fi asortat la oooorice! :D What's not to like?
Avand in vedere ca am incercat enshpe metode care au dat gres, creeand o linie atat de stramba incat zici ca ma iubisem cu o damigeana de vin in prealabil, astazi va voi arata ceva care chiar functioneaza. Si cu siguranta aveti deja uneltele si materialele, no need to buy something extra! :DPAS 1

Dupa ce treceti prin rutina de a indeparta lacul vechi si a degresa unghia, luati o oja alba si smacuiti partea aferenta. Nu trebuie sa fiti deloc precise, doar sa fiti sigure ca acoperiti bine varful.

PAS 2

Asteptati sa se usuce complet stratul sau straturile de oja alba. 

PAS 3

Luati o pensula (preferabil una de eyeshadow, cu acea curbura tipica) si inmuitati-o bine in acetona. Dupa aceea plasati-o pe unghie si frecati oja alba suplimentara miscand pensula stanga-dreapta.

PAS 4

Aplicati un top coat si bucurati-va de noua voastra manichiura! :D


Pretty simple, eh? Folosesc metoda asta de atat de multa vreme incat in 15 minute sunt gata cu tot cu unghiile de la picioare. 

Ca si produse recomand oja Nail Enamel de la Flormar, nuanta 310 (click). Este un alb opac din primul strat, care se usuca super repede si tine foarte mult timp pe unghii. Personal am trecut prin vreo 3-4 sticlute. :D Top coat-ul meu preferat este de la Miss Sporty si e 2 in 1, putand fi folosit si ca base coat. Cu ele manichiura imi rezista putin peste 1 saptamana.


Sper ca v-a placut aceasta postare scurta si ca v-a fost de folos. Nu uitati ca organizez pe pagina de facebook (click) a blogului un mic giveaway cu produse Cien, disponibile doar in reteaua de magazine Lidl. Trust me, sunt super smechere, eu am numai lucruri bune de spus despre toate 3.


16 comments