Stop cadru: And it's over!

marți, iunie 25, 2013

Dupa lupte seculare ce au durat aproape 30 de ani 1 luna, I have won!!! xD

Desi parul meu este cam tristut, unghiile mi-s ciobite si pot fi confundata lejer cu o indianca din cauza cosului ce-si face de cap in mijlocul fruntii, am terminat nenorocita de sesiune! Si nu oricum, ci cu note suficient de bune pentru a intra la buget, lucru pe care mi l-am dorit SUPER mult.


In ultima saptamana mi-am petrecut mult timp cu capul in cursuri, insa au existat momente in care m-am destins si mi-am amintit ce frumoasa este viata. Si nu, nu ma refer la fazele cand adormeam cu pixul in mana si baleam pe rezumate. xD Dupa dusul de dimineata ma indreptam voioasa spre dormitor in ideea de a-mi pune ceva toale pe mine cand...l-am vazut. Intre mine si dulap era inamicul numarul 1, cel pe care reusisem sa-l evit de aproximativ 2 saptamani, doar doar oi capata suficienta putere sa-l inving. Doamnelor, am batut cantarul! Am ajuns la cea mai mica greutate inregistrata de mine pana acum, 53. 

Pantalonii aia nu-s cea mai buna alegere, fiind o ramasita a unei Anca mai dolofanica...


V-am spus cat de mult imi place ploaia? Nu? Pai pentru ca nu-mi place. xD Cel putin nu cand sunt in situatia de a face un dus neprevazut. Daca vine vorba sa stau la balcon, sa privesc si sa fac poze, I damn love it!


Inainte ca iubitul meu sa abandoneze caminul conjugal am savurat o ultima cafeluta impreuna si m-am intrebat cum Dumnezeu se fac modelele astea. I wanna knooow!


Vremea a fost atat de frumoasa incat "copacelul" (cica japonez) din fata blocului a inflorit, enervandu-i pe soferii care acum aduna uscaciuni de pe masini si incantandu-mi mie (si trecatorilor) privirea. 


A doua zi dupa Digital Divas (la care nu am putut participa din cauza sesiunii) mi-am rupt nitel din timpul de invatat si m-am intalnit cu Sadie si inca cateva bloggerite la Gradina Verona. Este un local superb si recomand oricui sa bea o limonada acolo. Devine din ce in ce mai frumos an de an, au preturi bunicele si este foarte central, in spatele Carturestiului. 


Dupa ce am savurat limonada am purces la un tur al magazinelor, iar eu m-am ales cu Nearly Naked de la Revlon. Imi place cum se aseaza, culoarea este doar o tzara mai inchisa insa l-as tine pentru o vreme mai rece, nu face fata tenului gras pe care-l detin in ultima vreme. 

Ieri, imediat dupa incheierea ultimului examen, am mers cu o prietena foarte buna la Trattoria Buongiorno de la Victoriei pentru a ne delecta cu un ambient elegant si o pizza buna. Ne-am simtit ca niste dive! :D


Si cam asta am "invartit" in ultima perioada. Urmeaza sa plec cateva zile la Barlad, la al meu iubit, deoarece imi este super dor de el desi a trecut numai o sap jumate de cand si-a luat talpasita. Am cateva postari programate deci sper sa nu-mi duceti prea tare dorul. :P

Va pup dulce si va urez o vacanta cat mai placuta celor care deja se bucura de ea si mult succes daca mai aveti examene, BAC-ul and so on. 

Voi ce planuri aveti?
Flash Sale ! Up to 70% off on summer items!
Valid from 25/06/2013 – 27/06/2013


24 comments