Stop cadru: Annnd...I'm done!

joi, februarie 07, 2013

Dupa lupte seculare ce au durat 3 saptamani, restantele nu au reusit sa obtina un date cu mine la toamna iar acum...I'm free baby!

Pentru cine zice ca sesiunea devine mai usoara odata cu trecerea timpului se inseala amarnic. It's a bitch, acum si pentru totdeauna! xD 

Ma aflu la a 2-a tentativa de sesiune in adevaratul sens al cuvantului si am avut aceleasi obiceiuri si clisee...Am zis ca o sa ma trezesc devreme, ca ma voi apuca de invatat din prima zi, ca voi face curat bla bla bla...Bineinteles ca am invatat in ultimile 2 zile si casa arata ca si dupa un uragan. Foile imprastiate sunt suficiente pentru a hrani vreo 3 familii de termite, praful gros de pe mobila imi aduce aminte de nisipul de la Costinesti iar mocirla si atele (care parca ne cad din fund) au lasat amprente pe gresia deschisa la culoare si cele cateva covoare din casa. Singura incapere ramasa neatinsa de ororile invatatului a fost baia...pe aia am curatat-o cu regulozitate, baile lungi cu spuma facand delicul meu si al iubitului.


Dar majoritatea lucrurilor pe care vi le-am enumerat s-au petrecut in ultima saptamana si un pic. La inceput (cand aveam examene mai usoare) am fost intr-o forma maxima. Am facut tot felul de experimente in bucatarie iar casa era luna, puteai sa mananci de pe jos. 2 dintre rezultatele mele culinare le am aici, varza cu snitele si o prajiturica cu mere.
Cand oboseala si lipsa de somn m-au ajuns din urma, microundele + mancarea de la cele 2 mame din dotarea ne-au salvat viata - la propriu! Asa ca pe langa cafea, negrul asta deloc mititel ne-a tinut companie mai tot timpul. Hell, pana si apa o incalzeam la el. xD Mai face cineva asta sau sunt ciudata?

Ma mir ca nu mi-au murit florile. xD Desi una dintre ele abia isi mai tara frunzele, am reusit sa o salvez pe ultima suta. Craciunita din bucatarie se bucura aici de razele calde, ca de primavara.


Si in incheiere, kilogramele de cursuri. Bancheta din bucatarie este "biroul" domnului, pe cand sufrageria si masa de la calculator este al meu. Majoritatea lucrurilor sunt ale iubitului, el fiind la Poli. Tot ce-i al meu e in biblioraftul de plastic. 


Este un pic trist ca toate pozele sunt din interiorul casei dar in afara de plimbarile (si alea destul de rare) la Careffour, nu prea am fost pe nicaieri. Sper sa remediez problma asta in saptamana care urmeaza. xD Am de gand sa fac si muuuulte exercitii fizice, get back into shape!

Voi cum stati? Ati terminat, mai aveti?

19 comments