Inspired by: Crack my heart

joi, ianuarie 31, 2013

Hellou my dear girls! :)

De cand 2 dintre unghii mi-au fost rapite fara mila de Mos Craciun si nesimtitul de Revlion a trebuit sa renunt, pentru o perioada, la clasicul french cu care ma obisnuisem. 

Now, asta poate fi atat un lucru rau cat si unu bun. French-ul este o manichiura clasica care se potriveste la efectiv oriceee si nu trebuie sa mai te chinui cu asortatul dimineata cand abia mai iti amintesti ce zi e. Dar partea si mai smechera: e numai buna ptr lenesi, in sensul ca te tine 1 saptamana in conditii de spalat cada, toaleta, sters copil la cur sau zagariat banca de plictiseala la facultate!

Lucrul bun e ca...uhm...am o tona de oje nefolosite? Stati, nu, nu faptul ca-s nefolosite e lucrul bun, ci faptul ca acum chiar le folosesc. xD

Si culmea, imi doresc mai multe...Mi s-a redeschis apetitul pentru tot felul de manichiuri si culori, de la liliac, mint pana la oje cracked sau sclipi cipi things.

In ultimile cateva zile am avut la purtator o oja roz de la Flomar (M125) topped off cu o oja alba crapacioasa de la Seventeen. Din nefericire cea din urma e cam posedata de cand am luat-o si prefera sa-mi faca fantome in locul unor forme frumoase, dar nah...A fost singura alba pe care am gasit-o la momentul respectiv. Macar nu s-a uscat. xD
Ah, am nevoie de ajutorul vostru!!! xD Caut niste oje roz frumoase, preferabil netipatoare/piti si la preturi bune (nu OPI/essie). Plus un argintiu/auriu sclipicios. Vreau sa replic manichiuri de genul acesta si-s total pierduta. Could you help me please? 

Source: twitpic.com via Anca on Pinterest


Va multumesc si va pup. Astept comentariile voastre, help a fellow nailaholic in need. :D

20 comments