Inspired by: Birthday girl

duminică, ianuarie 13, 2013

Hello girls! :D

Dinozaurul din fata voastra a mai imbatranit cu inca un an, ajungand la venerabila varsta de 21 de milioane de ani. Cum adica au disparut dinozaurii? Nonsense! Eram cu totii la petrecere. But we're back in business baby! xD

Odata ajunsa la facultate am aflat cat de naspa a putut sa vina barza...Data de 13 ianuarie este fix in mijlocul testelor si inaintea stresiunii!!! De aceea nu am putut racola suficiente victime inocenta pentru cina mea festiva insa tot am avut mici aperitive cu care m-am distrat copios.

Petrecerea nu a fost una grandioasa si am tinut-o la mine acasa (ca sa ma laud cu ea, bineinteles xD). Din acest motiv nu am fost super aranjata, am optat ptr niste colanti si un pulover slipicios, iar la capitolul machiaj pentru culori neutre + sclipi cipi. Parul l-am prins intr-un messy bun ptr mai multa libertate de miscare si pentru ca e la un akward stage in evolutia lui. Abia astept sa mai creasca si sa nu ma mai chinuie atat. :DCrazy Anca in action. Desi sunt considerata majora si pe stil vechi, tot printre liceeni m-as integra cel mai bine. xD Nu-i asa?
Am primit multe, multe cadouri frumoase, de la papucei la un pix inscriptionat cu numele meu. Dar cel mai impresionant a fost cel venit de la iubitul meu. Eram la parintii cu 2 etaje mai jos si, analizand masina mea din parcare, am vazut ca vizavi un tip imbracat in negru tot isi freca talpa de trotuar. Weird. Ajung sus si intra si al meu iubit ca fulgerul pe usa, aproape spargand-o. Imi spune sa ma uit pe geam si...


Claudia, daca citesti asta, nu-l da de gol pe Radu. :P Nu imi mai face nicio surpriza daca fac misto toti de el dupa aceea. xDAnd that was it. Sper ca anul acesta sa fie unul linistit, daca nu chiar fericit. Anul trecut am avut parte numai de nenorociri...2 inmormantari, inceperea unei noi facultati, boli peste boli, chiar am nevoie de putina relaxare.

Va pup pe toate si ne vedem cat mai curand! :k

30 comments