Shopping bag: Fur purr

luni, decembrie 10, 2012

Acum vreo 2 saptamani a fost Black Friday, in cazul in care nu ati aflat deja (desi mi-e greu sa cred asta). Aveam in plan sa ma tin departe de reducerile tentante insa uitandu-ma pe site-uri am tras concluzia ca am NEVOIE de anumite lucruri. xD Aproape ca initiasem cateva comenzi cand...paf! A cazut primul site, apoi al doilea...Ca ratele la tir, nu alta. M-am suparat, mi-am luat pusca si banii si am mers fizic la vanatoare de pasaret in salbaticie. Sau cosmetice...in magazine.

"Carioca" mea de ochi era la terapie intensiva de mai mult de o sap si numai aparatele ii mai dadeau un "suflu" de viata (sau mai exact, cana cu apa calda in care o scufundam). Dadusem o comanda Iherb care continea un eyeliner Physicians Formula insa a trecut mai mult de o luna si nu cred ca mai ajunge. Hmmm...oare postaritele alea bune de nimic nu intra in fondul de vanatoare? Tare mi-ar placea sa le impung cu capse si sa le sufoc cu plicuri.

Am tot cercetat cine mai are carioci bune, eftine si usor de accesat live si am gasit o varianta perfecta. Essence!Citisem ca e cam nasoala, ca nu e suficient de pigmentata si nici nu tine prea mult. Bla bla bla. Dar sincer acum, costa 13 lei si e o solutie pentru fetele mai la inceput de drum cu machiajele (ca mine), nu putea sa se ridice la nivelul MAC. Nu regret deloc ca am cumparat-o insa voi pastra restul detaliilor pentru review-ul ce va urma. :D Doar trebuie sa introducem un pic de suspans, nu?

Ah da, nenorocenia asta de rimel s-a lipit de mine si nu-mi mai dadea drumu. xD Mai ceva ca un cersetor cantaret in prag de sarbatori. Numai ca ceva mai util. Era ultimul si la un pret la fel de bun ca si carioca, 12 lei daca nu ma insel. Cum sa-i rezisti? Cum? Mai ales ca are pensula aceea plina si maaaare cum imi place mie.Am reusit sa gasesc si o vesta de blanaaaaa! Nu stiu daca v-am spus mai spus insa cautam una de foarte mult timp. Majoritatea pe care l-am vazut ori pareau foarte cheap, ori erau super scumpe (adica pe la vreo 2 milioane). Si bineinteles ca am dat peste THE ONE complet accidental. Let me elaborate.


Treceam intr-o zi fara soare (era seara) pe langa vitrina unui magazin 13 lei. Acolo era un manechin oribil imbracata cu aceasta vestuta draguta. Cand sa sar sa intru sa pun gheruta pe ea, mi-am dat seama ca-s in masina si iubita-miu vroia sa fie sofer doar pana la Careffour si retur. Fara ocolisuri. Dar a doua zi m-am postat acolo si am insfacat-o!

Intre timp piticul cumparaturilor online m-a sacait sa dau totusi cateva comenzi pentru ca TREBUIE sa am aia si aia. xD Asa ca astept colet de la Miniprix, colet Iherb, fragancedirect..Pare nebunesc insa am doar vreo 2 articole in fiecare colet. xD 

15 comments