Quick idea: Salty situation

duminică, noiembrie 18, 2012

Uneori am senzatia ca dispar ca magarul in ceata. Sau ca magarita, ca-s de sex feminin. xD Cert este ca ma asez la birou, imi propun sa ma apuc de scris si...aici se termina firul amintirii. Ma iau intodeauna cu altceva, ma striga al meu iubit sau alte lucruri palpitante. Acum ca sunt aici sa vedem si cat ma tine. xD

M-am gandit sa va impartasesc rapid un truc utilizat de mine in ultima perioada. Ce va faceti daca ramaneti fara spuma sau va e dor de buclele de asta vara de la mare? 


You use salt!

Stiu ca e o idee destul de "umblata" prin blogosfera si youtube-sfera, insa apa combinata cu sare va dau cele mai smechere bucle naturale. Parul meu este usor ondulat si nu prea sta aranjat de unul singur, arata ca o capita de cele mai multe ori. Obisnuiam sa-l intind la greu, asta pana mi l-am cam omorat cu vopseaua si m-am decis sa-l tratez tiniandu-l in forma sa naturala . Cum nu m-am inteles niciodata cu spuma, m-am gandit sa-mi pun un pic de sare in maini si sa frec nitel cu apa ca mai apoi sa scrunch-uiesc parul. 

Rezultatul? Un par super "buclos", cu volum si acel aspect aranjat dar fara efort. Dar aveti mare grija ca in timp sarea va va afecta parul daca o utilizati in exces. Trebuie sa aplicati tratamente si sa va spalati ca lumea pe cap sa se duca tot si sa nu usuce firele de par. De asemenea incercati sa nu aplicati prea mult, eventual amestecati totul intr-o sticluta cu pulverizator. Cert este ca nu va va dauna parului mai mult decat un ondulator, o placa sau chiar un uscator.

Ce ziceti, o sa puneti trucul in practica sau deja e incercat? xD

18 comments