Quick idea: Freezing crayon

joi, septembrie 13, 2012

Ah cat de incantata sunt de vremea de afara! xD Desi am pierdut cateva din kg pe care le uram cu o pasiune incredibila tot nu ma simt bine cu cracii goi. Acum pot apela la colanti, pantaloni, cardigane, orice care sa ascunda micile defecte care inca imi dau batai de cap.

Dar n-am venit sa vorbesc despre increderea inexistenta in mine. xD Vreau sa va dau un pont scurt si la obiect.

Am vazut intr-o postare trecuta ca unele fete nu stiau de smecheria cu inghetatul creionului de ochi. Multe dintre dermatografele mai moi sufera pe timpul verii, topindu-se din cauza caldurii. Asta face nu numai utilizarea lor dificila cat si ascutirea lor.Eu n-am avut niciodata o ascutitoare speciala pentru creioane de ochi si m-am folosit de una de 2 bani de la librarie. Pana si mama se mira cum de nu detin una destinata dermatrografelor...Ei bine, daca bagi "victima" in frigider sau congelator pentru cateva minute (fara capac) o poti ascuti si cu cutitul sau lama. Mina se intareste si nu mai se rupe asa usor.

Asadar fetelor nu mai dati banii aiurea pe ascutitoare scumpe. Bagati creionasul cateva minute la frig si dupa aia e numa bun de "killarit". Aveti insa grija sa-l dati prin putin spirt dupa aceasta operatiune daca sunteti mai sensibile. Dar in general frigul omoara 99% din bacterii (asta poate va ajuta la dezinfectarea altor cosmeticale, gen rujuri).

Cam atat pentru azi. Sper ca v-a fost de folos celor care nu stiau de truc! :k Daca aveti si voi ceva smecherii, nu ezitati sa le impartasiti cu noi! :D

PS: Trucul asta este genial ptr NYX Jumbo Eyeshadow Pencil sau Avon Supershock!

15 comments