Colab: Autumn leaves

sâmbătă, septembrie 15, 2012

Sau mai degraba, autumn comes, daca e sa interpretam putin diferit titlul. xD

Dupa succesul proiectului Monday Blues de acu' cateva zile am decis sa ma bag in inca unul, de aceasta data bazat pe culorile toamnei. Recunosc ca ador sa imi pun creativitatea la munca insa din pacate nu am avut suficient timp sa nascocesc ceva frumos. Am facut 2 machiaje dar aparatul nu a tinut cu mine...Asa ca am apelat la altceva.


Banner-ul este, din nou, creatie proprie si singura mea contributie reala la Autumn leaves. N-am muncit prea mult, insa macar am facut ceva, nu? xD Va raman datoare cu ceva tomnatic si mai amplu. Pana una alta, haideti sa impartasesc cu voi niste outfit-uri care-mi plac mult mult si pe care le voi avea in vedere cand voi mai da iama prin dulap.


Sursa

Dupa cum bine stiti, esarfele, colantii, rochiile si cardiganele sunt piesele mele vestimentare preferate. Le-as purta tot timpul anului daca as putea! Combinatiile de mai sus sunt feminine, de efect si foarte usor de recreat. Nu-i musai sa ai o fusta verde sau un pantalon rosu, poti sa pui o bluza neagra sau gri cu orice alta culoare care sa va reprezinte. Iar esarfele sunt atat de diverse incat va spun sincer ca mi-e greu sa aleg uneori. xD

Voua care outfit va place mai mult? Despre banner ce spuneti? :D Ma gandesc serios sa lucrez la o noua imagine pentru blog, dar lenea-i cucoana mare. xD

Iaca si-un bonus din "shootingul" de anul trecut dintre frunze pe care abia astept sa-l recreez, sa vad cat de mult m-am schimbat.Articolele fetelor:


Theo (Sweetheart Woman ) : http://sweetheart-woman.blogspot.ro/

36 comments