Stop cadru: Oh boy...

sâmbătă, iunie 23, 2012

Stiti in ce m-am bagat? Stiti?

Avand in vedere ca am renuntat sa mai particip la sesiunea minunata de la facultatea de Cibernetica, trebuia totusi sa fac CEVA, pana incep inscrierile sau plec in vacanta. Adica peste o gramada de timp...

Ce m-am gandit eu? Hai sa ma angajez! Sa vad si io cum e, sa capat experienta. Doar nu era sa stau acasa si sa intru in spital de plictiseala si prea mult somn. 

Tata a tras niste ate, sfori, parghii si mi-a zis ca voi lucra part-time la firma unui prieten. Oh hell...oh fucking hell!!!

Am ajuns sa lucrez 8 ore cu un  șăf  pe care iti vine sa il legi de calorifer si sa-l troznesti. Urla la toata lumea, da in birouri. E pe sistemu "ARRRRR, EU CONDUC! EU 2 BILE MARI INTRE DEGETELE MARI PICIOARE!".

A da si sunt super mega racita din cauza erei glaciare instaurate de minunatul sistem de aer conditionar pe care il sabotez de cate ori am ocazia. Cred ca penumonia si otita nu era trecuta in fisa de angajat.

Dar in rest imi place super mult. Toate persoanele (-șăfu) sunt absolut extraordinare. Pana si el are momente bune, cateodata. 

Am avut foarte multa activitate in ultima vreme, ceea ce ma bucura enorm. Am stat afara, m-am ma bronzat, am papat tot felul de bunatati si am reusit sa ajung la 57 de kg! Inca 2 si o sa incep sa ma pup in oglinda. xD

Ok ok, gata cu narcisismul. Sa curga pozeleee!!!


Cam asta a fost tot. Voi cum v-ati mai petrecut timpul? Ati terminat cu sesiunea, licenta, liceul etc.?

PS: Pana la urma am incetat sa ma mai duc, dupa 3 sap de nervi calcati in picioare. Starea mea de sanatate cere odihna din plin.

PS2: Abia acum mi-am dat seama ca nu puteti citi textul :( Sorry! A fost o eroare de editare.

7 comments