Review: Magazinul meu preferat

miercuri, iunie 13, 2012

Magazinul pe care il voi lua la bani marunti astazi este in top 5 cele mai apreciate de catre mine. Se bate cu boohoo si forever21. 

Despre cine-i vorbaaa? Ei bine despre...


Stiu de existenta lui inca de pe vremea cand era un second-hand cu lucruri uratele. Se afla la parterul unui bloc din apropiere si il ocoleam cu desavarsire, era o rusine sa te vada cineva intrand acolo. Cu timpul au inceput sa bage chestii noi si dragute foc, Bershka fiind una din primele firme care si-au facut aparitia. Bineinteles ca atunci nu stiam cine e si cat de faimoasa este, nu dadeam 2 bani pe etichetele alea. 

Au rasarit din ce in ce mai multe magazine: in Militari, la Otopeni, Romana smd. Hainele s-au diversificat, au inceput sa predomine cele noi pana le-au "inghit" cu totul pe cele second-hand.

Dar destul cu "istoria"! De ce imi place sa cumpar de acolo?

Nu sunt o fana a etichetelor, nu as da pretul complet pe o fusta Zara sau cine stie ce pantaloni Bershka. Totusi au cateva modele tare frumoase, plus din materiale de foarte buna calitate. Ei bine daca gasesc asa ceva in Miniprix la juma de pret, why not?

Am comandat de mai multe ori de pe site decat am fost in magazinul fizic, deoarece mi se pare mult mai comod (lucrurile sunt la fel). Cel mult inainte de a comanda am fost la "tinta" sa vad cum e produsu si asa. Oricum, atat timp cat aveti o comanda peste 100 lei (si aveti ce alege), transportu e gratuit prin curier. Practic vine acasa, in fata usii, fara sa mai fie nevoia sa va bateti cu restul femeilor pe o maneca.

Comanda poate fi anulata in termen de 24 de ora, dupa care vine o confirmare. De la acea confirmare, in maxim 10 zile produsele sunt acasa.

E adevarat ca exista posibilitatea sa mai iasa si 2-3 chestii mai bine-n poze decat pe site, dar nah, riscul cumparaturilor online. 

Cam asta e...Ma duc de multe ori la Miniprix, mai ales cand nu gasesc ceva prin magazinele "mari" sau am chef sa-mi cumpar 2-3 lucrusoare mai ieftine. 

Daca aveti intrebari, va rog sa le puneeeti! :O Am si eu una. Care-i magazinul vostru preferat?

PS: Sandalele din postarea trecuta sunt de la Miniprix, in case you were wondering
PSS: Sa-mi spuneti daca ati vrea sa fac un haul cand mai dau vreo comanda.


13 comments