Review: Puțitonium 3000

joi, mai 03, 2012

Damn, it's been a while.

 Am scris și pe facebook acum câteva zile cât de mult le admir pe bloggeritele organizate, care se țin de blog indiferent de problemele personale. Din nefericire la mine au fost cam multe în ultima perioadă, de ordin fizic și sentimental, m-au cam copleșit. Dar știți cum se zice, orice șut în cur e un pas înainte! xD Nu voi lasă pe nimeni și nimic să mă doboare, ever.


 Într-o notă ceva mai veselă, ați văzut cât de cald esteee?! Nici acum nu-mi vine să cred că port sandale și pantaloni scurți prin București, în mai! xD Anul trecut ningea de Paște...
 
 Din nefericire, odată cu sezonul cald, numa bun de mers la grătare și ștrand, vine și o mare mare problemă...mirosul!
 
 Nene, am avut și încă am super mari probleme cu transpirația. Pe la sfârșitul gimnaziului și începutul liceului a fost apogeul. Mă trezeam cu pete pân la șold și duheam de numa...Ce-i drept situația s-a îmbunătățit considerabil, dar nici acum nu-mi da pace. E de-a dreptul absurd să transpir mai nasol că domnu'...mă scoate din minți.
 
 Am încercat de-a lungul timpului n deodorante: de duzină (Rexona, Dove, Burjois, Lady's speed stick, BU, CTHRU etc.), naturale (piatră de alaun), din farmacii (Vichy, Iwostin)...Rareori am găsit 1-2 care să facă față cât de cât, măcar până ies de la școală.
 
 Acum nu mai am probleme cu petele, slavă cerului și am găsit și câteva mici "miracole" care mă salvează de fiecare data, și nu doar ptr câteva ore. Vreți să faceți cunoștință?


Nivea invisible for black&white


 Nu mai țin minte exact cine mi l-a recomandat sau dacă l-am cumpărat eu de capul meu, dar a fost una dintre cele mai bune achiziții din ultima vreme. Port foarte foarte des tricouri albe și era dezastru după câteva purtări...cel puțin când foloseam Rexona stick le distrugeam, efectiv. Nici măcar Vanish nu mai dădea randament cu petele alea.
 
 Am consumat cel puțin 3 până acum și încă își mai da silința în combaterea transpirației. Deobicei la al doilea tub deja deodorantele mă cam părăseau...
 
 Se găsește în toate variantele (roll-on, stick, spray) și este de vreo 3 feluri (2 ptr gagici și 1 ptr știți voi cine), dar eu îl folosesc pe cel clasic, cu capac roz. 

Garnier mineral roll-on


 Am folosit 5! :O Bine, e și destul de micuț și fiind roll-on, se consumă repejor.
 
 De el am auzit la Jules, când a făcut topul deodorantelor ei preferate. A spus că i se pare că scade randamentul lui odată cu trecerea timpului, dar eu n-am observat acest lucru. Cred că șmecheria este că roll-on-urile să fie ținute cu capul în jos, pentru că lichidul să stea mereu pe bilă, să nu se usuce și eu mai știu ce pe acolo...
 
 Asta era și motivul ptr care nu cumpărăm roll-on-uri înainte...Se uscau și erau super lipicioase. Totuși asta nu mi-a cauzat astfel de probleme, dar trebuie așteptat un pic până să se usuce pe piele complet. Dar da o senzație așa fresh, racoroasă, i love it!
 
 Nu știu exact câte feluri există, dar eu am avut 2 "culori" pe roz și pe albastru. Am impresia că mai există și pe albastru. Deobicei iau mai multe, de tipuri diferite, mă dau o zi cu unul, o zi cu altul.
 
 And that's about it. :O Sunt super fericită că am reușit să găsesc în comerț ceva atât de bun și la un preț rezonabil, după ce am spart banii prin farmacii. Am mai auzit de un deodorant care ar fi foarte bun, Mitchum, ne-am și întâlnit, dar nu în variantă pe care o recomanda toată lumea (shower fresh parcă?).
 
 Voi cu ce deodorante va împăcați cel mai bine? :) Să fă clista de candidați dacă mă lasă la greu domnii de mai sus.29 comments