Review: Bâzzz bâzz

luni, mai 21, 2012


 Doamne cât am lipsit...nu îmi vine să cred. :(

 Nu mai are rost să detaliez peripețiile prin care am trecut, va voi spune doar că primăvară asta sistemul meu imunitar a fost absolut varză. Încă trag de pe urma asta, în timp ce mă târăsc pe la facultate.

 But I am here now! Până m-o lovi sesiunea cu un pumn de fier, drept în meclă. XD Cu siguranță o să vi se pară ciudat când veți vedea produsul căruia îi fac review. Dar deh, dacă fu bun, de ce să nu-l laud puțintel? Plus că o să va distrați nițel pe seama mea. XD
 Wtf Anca?! Un aparat de tuns?

 Da, m-am gândit să dau placa de păr și peruca mea lungă ptr o tunsoare 1. Sper că nu va veți judeca prea tare...Îmi doream de mult timp acest lucru!


  ........


 Glumeeeeam!!! :O Dragul meu iubit este adeptul tunsorii "pușcăriaș", părul lui nedepășind aproape niciodată 1-2 cm. Oarecum îl înțeleg, fol o sticlă de șampon pe an, nu are niciun pieptan și singura lui grijă dimineață e să facă un dus...ciuciu fixativ, placă, măști blabla. Dacă aș fi băiat, aș lua-o și eu pe aceeași cale. Mă rog, depinde și cum aș arata...

 Revenind la firul principal al poveștii...De curând a fost aniversarea noastră și având în vedere că am cam dat-o în bară la capitolul haine (hanoracul cumpărat stă că un sacou pe el la umeri de mare ce e) și i-am luat deja parfum + alte tampenioare, m-am gândit să-i iau ceva mai folsitor. Cum el nu avea o mașină de tuns (culmea!) și cerșea mereu pe la alții...zbang! Am început să cercetez piața.

 Am fost în Domo, în Altex, în Flanco...m-a luat cu amețeli când am văzut câte feluri și firme există! Bineînțeles că nici pe el nu prea îl puteam trage de limbă. Singurul lucru care îl știam sigur e că el se tunde cu 1mm. Deci asta a fost criteriul principal de departajare, prețul fiind al doilea.

 Cum m-am îndreptat spre Remington? Păi am avut 3 plăci și un uscător de la ei care funcționează până și în ziua de azi...Îmi inspiră muuulta încredere, că să fiu sinceră.

 În final am avut de ales între aparatul de tuns Remington Alpha și Challenger. Cum diferență se rezumă doar la capete (Challenger are mai multe jucărele) l-am ales pe primul, că oricum lui nu-i trebe mărimea 23+.

 Uitându-mă la el, nu pot spune decât că este foarte "sleek", solid. Îmi place multe design-ul. Iubitul a spus că-i și foarte foarte mișto, că nu agăță părul (whatever that is), că taie din prima și că este ușor de manevrat.

 De asemenea a mai spus că acele 2 capete par rezistente la șocuri (fac pariu că le-a scăpat) iar opțiunea de a-l folosi fără cablu e super mișto. Autonomia este de 30 de minute, dar se încărca destul de greu (o noapte sau așa). Nah, acuma nici placa nu se încălzește într-o mili secundă...pretenții pretenții. xD

 Dacă avea și o funcție de autocuratare cred că era invenția secolului. :O Dar leneșii mai au de așteptat...Oh si sa nu uitati sa puneti capetele inainte de a-l folosi. Altfel veti avea aceeasi surpriza ca si el...Anume ca nu va mai primeste iubita, acasa. xD Ce sa fac daca mamei nu-i place freza aia? Prima oara cand l-a vazut m-a intrebat daca e mafiot sau are vreo boala...

 Prețul lui a fost de 99lei plus 15 lei transport întrucât l-am luat de pe remington-style (prompti, servicii misto, me like!). Dintr-un motiv sau altu, modelul acesta nu se mai găsește în magazine...Heh, poate are vreo defectiune si l-au retras de pe piata. Sper sa nu explodeze sau ceva de genul! xD

Asta fu tot. Daca aveti vreun mascul prin ograda cu aceleasi indeletniciri cu al meu, asta-i cadoul perfect.

Signing out! Va pupacesc! :k


PS: Nu am poze ptr ca odata ce l-a revendicat, dus a fost. Iar gaina desteapta cum sunt, nu mi-a dat prin cap sa-l fotografiez inainte.


12 comments