Stop cadru: Y so serious?

miercuri, aprilie 04, 2012

Se vede cand sunt in starea "de scris" si cand nu. xD Ghiciti cum sunt azi? 


Hai-sa-facem-poze-in-baie-cu-telefonu. Fix ca in clasa a 10-a! Asta desi am 20 de ani impliniti de ceva timp :O 

Sarind peste nebuneala mea de moment, am decis ca postarea "Stop cadru" sa fie facuta ori de cate ori am suficiente poze sau ceva de zis. Sau ambele. Preferabil prima varianta.

Cum vremea a fost absolut superba si eu m-am plimbat ca zanateca prin oras dupa cadouri, am facut si cateva poze. Ranile de la picioare au mai invitat si niste basici la petrecere...am picioarele VARZA! Ar trebui sa stau descaltata vreo 2 saptamani ca sa-mi treaca complet...

Oricum, aici sunt "capodoperele" mele fotografice. 2 facute cu telefonu meu (2mp only) si 2 cu aparatus. Parca parca se imbunatateste calitatea lor, nu?Inainte sa plec, hai sa va amuz un pic.

Am vrut sa-i iau ceva unei prietene foarte dragi deoarece este ziua ei de nume sambata, este o floricica. Fiind in totala pana de idei, i-am luat un tub de frisca (ma rog, urmeaza sa mai completez maine cu inca ceva) si m-am gandit sa-i scriu o scurta "urare", unicat. 

"Draga mea pisi,

Din nefericire, tortul s-a pierdut undeva pe drumul dintre cofetarie si tine. A luat o cotitura gresita la intersectia Gurii si a ajuns pe strada Stomacului nr imierafoame.
Dar ai frisca! Sa o folosesti dupa pofta inimii...sau a trupului.

Cu multa dragoste, 1 fata satisfacuta culinar,
Anca"

Asta inseamna sa ma aiba cineva ca prietena. xD


21 comments