Stop cadru: Sunny, sunny day

sâmbătă, martie 31, 2012

Dragele mele, astazi voi inaugura o noua categorie! :)

Sunt pasionata de tot ce-i frumos, de arhitectura unei case vechi, la o zi insorita petrecuta in parc sau imprimeul unui rochii. Imi place sa si surprind aceste mici detalii pe care tindem sa le ignoram cand ne indreptam cu pasi repezi catre scoala, facultate, serviciu...

Vorbeam zilele trecute cu niste fete despre cat de posomorate sunt persoanele din Bucuresti, miscarile lor sunt aproape robotice, nimic nu le fura un zambet. Ei bine eu de cele mai multe ori incerc sa zambesc, sa merg mai incet, sa ma uit in jur.

De aceea am hotarat sa unesc o idee mai veche de pe fb (cea cu happy list - scriam la sfarsit de saptamana lucrurile bune care mi s-au intamplat) cu una promovata de mai multe bloggerite, life in pictures.

Practic voi pune cateva poze, saptamana de saptamana sau la 2 saptamani, depinde de posibilitati si voi scrie pe scurt ce m-a facut fericita in acel interval. Ce locuri am vizitat, ce recomand etc.

Sper sa va placa ideea. E o gura de aer proaspat printre numeroasele review-uri pe care le-am tot scris in ultima vreme...Am oricum de gand sa reinviu si restul categoriilor, rand pe rand. A da si sa imbunatatesc review-urile. :)

Now, za pictures! Sunt cam putine la numar, dar merge ptr inceput.


Happy list

Am petrecut ore intregi in parc, cu prietena mea cea mai buna. Am facut poze, am ras, ne-am plimbat. Fun fun fun! Sa tot fie vremea frumoasa.

Am mers cu bicicleta ptr prima oara in acest an. Desi este o pasiune inceputa doar acu doi ani (yeah I know, cam tarziu), adooor sa ma plimb pe 2 roti! 2 roti din-alea mai safe, nu motociclete. xD

 Weekend-ul mi l-am petrecut la camin alaturi de domnu' si amicul lui. Adoradoradorador sa fac asta! Ma simt ca intr-o mini-vacanta de fiecare data! So much fun.


Sa-mi spuneti daca va place ideea mea si daca ar trebui sa o continui. De asemenea, mi-ar placea sa stiu ce ati facut voi in saptamana care tocmai a trecut. :)

8 comments