Make that 3 hours...

sâmbătă, martie 24, 2012

Stiu ca trebuia sa anunt de ceva timp o castigatoare ptr concursul Puretouch si imi cer scuze ca am intarziat...

Am avut de completat 50 de chestionare prin CSIE anul 1, iar datele lor trebuiau sa fie bagate intr-o baza de date. Profu' a zis ca ah, ce, maxim 30 de minute o sa ne ia. Dadada...desi nu e frumos, in toate cele 3 ore in care am stat cu ochii beliti in calculator am zis de pisici, sfinti, rude, morti etc. Fiecare chestionare avea 3 (trei) pagini, iar fiecare intrebare era codificata in 0 si 1, sau numerotate...Am zis pur si simplu ca ma urc pe pereti! Ma dezamageste din ce in ce mai tare ASE, jur...Ne-a pus pe noi sa facem o statistica ptr care firme cunoscute ar fi cerut o gramada de bani. Noi ce primim? Note!!! Nici nu stiti ce-i la gura mea...

Oricum imi cer mii de scuze ca abia acum am putut sa postez. :)

Am dat random de 3 ori, iar cele 3 nume obtinute le-am bagat in list randomizer tot de 3 ori. Au fost in total 295 de inscrieri, cu tot cu cele suplimentare.
Laura Amy, felicitari! :O Te rog sa ma contactezi la adresa makeupyourmindblog@yahoo.com in termen de 48 de ore, de pe e-mailul lasat in formular. Daca in 48 de ore nu sunt contactata, voi alege o alta castigatoare.

Multumesc mult de tot ptr participare si rabdare, vor mai urma si alte mici surprize asa ca stati p-aproape. :O

5 comments