Giveaway: Spring it!

miercuri, martie 07, 2012

Ce ziceti, sarbatorim primavara impreuna printr-un micut giveaway? :)

Dupa cum bine stiti, ador mineralele si nu ma pot desparti de fondul meu de ten mult iubit, oricat de multe "amante" mi-as lua, de diferite "forme", de la diferite firme. De aceea sper ca si voua sa va placa macar ideea de a incerca ceva benefic pielii si totusi atat de bun cand vine vorba de ascunderea imperfectiunilor.

Cu ajutorul celor de la Puretouch (care au fost iarasi extrem de draguti si au acceptat sa ma ajute cu ideea mea tembela xD) pun in joc un Kit 3 in 1 All you need. Acesta contine un fond de ten, un veil si un fard de obraz, in nuantele alese de voi.


Ce trebuie sa faceti?
- Sa continuati fragmentul din formular (obligatoriu). Puteti completa cu o traditie, un obicei de-al vostru, un sfat, anything! Be creative. :) Nu exista un minim de cuvinte/fraze si nici o limita.

Ptr inscrieri suplimentare:

- Like aici +1
- Si aiiici +1
- Share pe fb sau postare pe blog +1

In total puteti aduna 4 inscrieri. :)

Castigatoarea va fi aleasa prin list randomizer si random. O sa vedeti la momentul acela cat de alambicata va fi treaba. xD

Nu accept inscrierile multiple! Se pot depista foarte usor dupa ip sau nume si vor fi descalificate. Giveaway-ul este deschis persoanelor cu domiciliul in Romania sau care au acces la o adresa de aici. Daca castigatoarea nu ma va contacta in maximum 48 de ore de la anunt, voi face inca o extragere.

Giveaway-ul incepe astazi - 7 martie - si se va termina pe 21 martie.

Va pup si ne auzim cat mai curand. <3 Bafta!


5 comments