Concurs: Castigatoarea "furtunoasa"

miercuri, februarie 15, 2012

Phew, recunosc ca a fost cam grea jurizarea! Cate fete talentate-s in Romania doamne, nu cred ca ma mai bag curand in asa ceva. xD Le admir si mai mult pe cele care tin frecvent astfel de concursuri si au inscrieri de n ori mai multe ca mine (ex: Koko).

De asemenea sunt de parere ca firmele producatoare de cosmetice si revistele ar trebui sa fie ceva mai atente la blogosfera si la talentul care asteapta sa fie descoperit aici. In afara bloggeritele de beauty apar frecvent in shooting-uri, li se cer interviuri...

Bable bable bable. :O Sunt sigura ca sunteti curioase sa aflati castigatoarele.Ptr concursul de machiaj, am cautat o persoana care sa stapaneasca bine tehnica blenduitului, a combinarii culorilor si care sa nu se foloseasca de cine stie ce artificii ptr a impresiona (ma refer la photoshop).

Recunosc de asemenea ca am avut cam 3-4 preferate si numai cu ajutorul celor de la Cosmetic Style am reusit sa ajungem la 1 singura, dupa ce am apelat si la biletele, datu' cu banu'. xD

Asadar si deci, castigatoarea esteeeeeeeeee...


 Dragonfly!


La concursul de poezie s-au inscris foaaarte multe fete cu fel de fel de creatii proprii sau "din popor". Totusi, cel mai mult si mai mult mi-a placut cea a Dorei Policarp, o poezie spusa la conferinta TED. Ea se refera la pace si razboi, furtuna dintre bine si rau. Mi-a placut ca este atat de reala, de adanca si totusi pe intelesul tuturor. 


Dragele mele, va multumesc enorm pentru participare iar pe castigatoare le rog sa dea un mail la: 

Pentru a vedea restul inscrierilor atat la concursul de machiaj cat si la cel de poezie, verificati fb-ul meu si al CS.  

10 comments