Trancaneli: A new year

duminică, ianuarie 01, 2012

In primul rand...

LA MULTI ANI!!!

Daca 2011 a fost un an plin de evenimente importante pentru mine (terminarea liceului, inceperea facultatii, incheierea unor relatii vechi si inceperea unora noi, moartea catelusei mele), nici 2012 nu se lasa mai prejos, amenintandu-ma cu prima mea sesiune si schimbarea de prefix a varstei.

Dar stiti ce? Sunt fericita, fericita, fericita! Nu conteaza ca mai imbatranesc un an, ca imi tremura ciolanele de frica examenelor...Mi-am propus sa zambesc mai mult, sa traiesc fiecare clipa si sa pretuiesc orice lucru marunt. 

Sper ca ati avut un Revelion pe cinste, inzorzonat cu sclipici si udat bine cu alcool. xD Eu mi-am facut veacul pe la un prieten pe acasa impreuna cu alte cateva persoane apropiate si pe la 10.30 noaptea ne-am prezentat in Piata Revolutiei.

Damn, e prima oara cand am mers la tembelionul din strada. E adevarat ca atmosfera e unica, dar nu cred ca as mai repeta experienta. Era pliiin de betivi si nebuni pe acolo...si unii isi tineau copii mici in frigu ala necrutator, for Pete's sake! Oricum am tulit-o inainte de 12 noaptea...

Voi ce ati facut? V-ati distrat? Ce va propuneti sa faceti in 2012?

Eu va pup dulce si ne vedem in curand cu postari noi.

30 comments