Contest: Calmul dinaintea furtunii...

miercuri, ianuarie 25, 2012

In timp ce eu ma lupt in ring cu prima mea "stresiune" si un inceput de raceala, m-am gandit ca ar fi dragut sa va fac o mica surpriza. :)

Dupa cum stiti, pe 13 ianuarie a fost ziua mea insa nu am avut posibilitatea de a organiza un giveaway, desi a fost un eveniment destul de important (ptr mine). Analog ptr Craciun, Revelion si alte sarbatori de pe la romani. :O

Ei bine am reusit acum, cu ajutorul celor de la cosmeticstyle, sa organizez primul meu concurs de machiaj. Fuck yeah! xD Sper sa ma revansez fata de voi, sa va multumesc ptr ca ma urmariti si imi lasati atat de multe comentarii frumoase care imi umplu viata de caldura. Yeah, I know it sounds cheesy. xD But it's trueee!

Dar hai sa trecem la treaba! :) Tema concursului este furtuna.


Am considerat ca este o tema potrivita atat din cauza evenimentelor ce se petrec atat in tara cat si pe plan sentimental sau meteorologic. Asadar aveti libertatea de a interpreta "furtuna" ca fiind una sentimentala, de zapada etc. Creativitatea cu siguranta va fi rasplatita.

Premiul care il puteti castiga este setul Sleek Au naturel.


Si cum niciun concurs nu poate sta in picioare fara cateva reguli:
- un like aici si aici
- cel putin o poza full-face in care sa tineti si o hartiuta pe care sa scrieti o dedicatie ptr mini (sau doar numele blogului :O)
- cel putin o poza cu ochii deschisi/inchisi
- daca puteti sa dati share sau sa faceti o postare pe blog despre concurs, v-as fi recunoscatoare. concursul nu poate fi validat fara minim 13 participante :)
-inscrierile se vor trimite pe adresa makeupyourmindblog@yahoo.com cu mentiunea "concurs machiaj" si numele cu care ati dat like pe facebook

Concursul incepe astazi, 25 ianuarie si se va sfarsi pe 13 februarie. Daca minimul de 13 participante nu va fi atins pana atunci, imi rezerv dreptul de a mai prelungi perioada de inscrieri.


Daca nu aveti talent la machiaj insa aveti un har pentru cuvinte, puteti sa scrieti (sau sa luati de pe net) o poezie in comentariile acestei postari de pe facebook, tema fiind tot furtuna. Acest mini-concurs se va incheia odata cu cel de pe blog iar castigatoarea va primi paleta Deluxe de la Barry M.

Baftaaaa! Va pup dulce pe toate! :k


Update: Concursul se prelungeste pana pe 14 feb.

39 comments