Inspired by: Mrawr!

sâmbătă, noiembrie 26, 2011

Caut fata (sau baiat, nu ma supar :O) care sa imi faca ordine in camera. Good god, ma descurajez numai cand vad ca s-au mutat Carpatii intre 4 pereti amarati...Stive de haine pe pat, pe dulap, pe scaun...E un dezastru total! xP

Ce a produs aceasta minunata dezordine in spatiul personal? Well, cu siguranta nu a fost o tornada...di vina e facultatea! xP Cand ma trezesc la ora 6, lunea, chiar nu imi vine sa sap (la propriu) prin dulap sa-mi caut nadragii preferati sau ciorapii AIA! Ptr ca fara aia, e crima...Asa cand hainele uzuale-s pe dulap, proaspat spalate, pac pac arunc una in stanga, una in dreapta si nimeresc ce caut.

Ma rog...incerc sa-mi gasesc si eu scuze. :O Cert este ca hainele s-au dublat sau triplat de cand am inceput facultatea. Baia mica s-a ales cu inca vreo 3 perechi de cizme si una de botine iar dulapurile aproape ca ma injura ca stau cu usile deschise. Mi-am schimbat stilu, experimentez chestii noi. Nu mi-e frica de culoare si nici de print-uri. :)


In cazul in care nu ati aflat deja, leopard print-ul este la mare cautare in aceasta iarna. Majoritatea outfit-urilor in care am regasit acest element erau destul de neutre, lasand pisicuta sa scoata ghearele. Ei bine, eu nu am lasat asta sa se intample.

Deoarece era programata o iesire in parc, m-am gandit sa ma imbrac comod dar si un pic mai special. Tocmai de aceea am optat ptr rochia leopard si cardiganul meu preferat roz (zau ca o sa faca gauri daca il mai port mult).


La prima vedere pare un pic cam prea mult, dar combinatia cu dresurile si cizmele negre plus o curea in talie (mor fara!) domoleste per total imaginea.

Ar fi fost categoric mult mai bine sa nu am unghiile rosii dar chiar nu am avut timp sa mi le fac...sau refac, ca-s vai de capu lor. xP

Concluzia? Am fost in trend, girly si m-am simtit si super bine! :)

Voi ce ziceti? Scoateti gherutele iarna aceasta?

31 comments