It's time for a...

luni, octombrie 17, 2011


Are you excited? :O

Nu am mai tinut un giveaway de cand soarele se batea cu pumnu' in piept si ne ataca cu razele lui arzatoare. Vara a trecut de ceva vreme, toamna rece si ursuza fiind cea care ne domina vietile acum...

La inceputul lui septembrie blogul a facut 2 anisori, acest moment fiind marcat prin giveaway-uri mici si multe, sponsorizate de mine si imprasitate in toata luna august. Din nefericire, nu am reusit sa gasesc un sponsor care sa ma ajute cu ceva mare, ceva care sa aiba si o tema la baza. It's payback time!

Cei de la Puretouch s-au oferit sa sponsorizeze acest giveaway, vazand cat de inebunita sunt eu dupa minerale :O Stiam eu ca obsesiile sunt sanatoase! Pastrati-le si hraniti-le, you may never know.


Despre ce este vorba?

Un concurs de creatie literara. Am ales sa merg pe aceasta varianta deoarece pasii mi se par destul de simpli, usor de parcurs pentru toata lumea. Daca as fi tinut un concurs de machiaj as fi riscat sa fiu nedreapta (nu sunt profi intr-ale cosmeticii) si nu toate cititoarele mele ar fi avut o sansa. 
Eu va voi da 8 cuvinte, dintre care cel putin 6 vor trebui sa se regaseasca intr-un text compus de voi. Atentie, text nu inseamna 3 propozitii aruncate impreuna ci o istorisire, o descriere, ceva coerent si citibil. Trebuie sa faceti in asa fel incat 6 cuvinte sa se potriveasca intr-un cadru :)
Lungimea textului nu prea conteaza, atata timp cat iese ceva misto. Bineinteles ca as prefera sa contina mai mult de 4 propozitii, ca altfel nu prea e text. 
Cel mai bun text va castiga :) Eu sunt cea care va alege castigatoarea, nu random, asa ca dati-va silinta!

Cuvintele

mar, vechi, ciudat, cafea, avion, dictionar, monoclu, fericit
Atentie, trebuie sa folositi cel putin 6/8!

Premii


1 voucher de 100 de lei pentru site-ul Puretouch (fara restrictii)
+ posibilitatea altor premii, depinzand de calitatea textelor si numarul participantelor


Reguli + other


1) Trebuie sa fiti din Romania (sau aveti pe cineva aici)
2) Varsta nu conteaza atata timp cat parintii va dau voie sa participati
3) Sa cititi cu atentie prima sectiune, textul este foarte important
4) Sa completati tabelul urmator
5) Like aici si aici, daca vreti


!INCHEIAT!


Concursul incepe azi, 17 octombrie, si se va incheia pe 1 noiembrie. Succes fetelor! :O

PS: Chenarul are limite de cuvinte. Daca nu va ajunge spatiul, trimiteti continuarea intr-un alt entry si mentionati [continuare] inainte. Da? :O

11 comments