Spiridusul roz

joi, septembrie 15, 2011

Ma tin de review-uri, dupa cum observati :O Fara numar, fara numar! Am cumparat multe chestiute in ultima vreme pentru a-mi intregi colectia de smacuri (care e inca departe de a fi intreaga) asa ca o sa mai curga cateva review-uri.

Azi vin cu un produs elf, cumparat acu ceva vreme de pe site-ul UK. Ca tot veni vorba de el, vi-l recomand daca aveti paypal si doriti ceva de la aceasta companie. Site-ul acela are reduceri si de pana la 50% sau transport gratuit. Si asta nu o data pe an, ci in fiecare luna sau mai des. 

Eu aveam nevoie de un primer pentru fata deoarece fondul de ten mineral se ia de pe nas destul de repede (si aceea e cea mai rosie zona a fetei mele) asa ca m-am decis sa-l iau pe cel elf. Impreuna cu el, am mai cumparat si quad-ul brownstone, clestele de gene si cutiuta asta.Eu am nuanta Nice&natural, desi initial imi doream Mellow Melon. L-am vazut prima oara la un guru pe Youtube care aparent il iubea, ba chiar si-a luat toate nuantele. Cum de am ajuns sa-mi iau eu Nice&natural in loc de Mellow Melon? I dunno...m-am gandit ca asta o sa fie mai wearable si am schimbat in ultimu moment. 

Mare greseala. Culoarea asta nu schimba cu nimic aspectul buzelor, nu le face cu nimic mai speciale nici din punct de vedere al luciului, nici al culorii, nici al hidratarii.


Dupa cum observati, balsamul asta minune chiar accentueaza zonele mai uscate ale buzelor desi le scrubuisem cu o seara inainte. Culoarea nu e cu mult diferita iar luciul e minim. 

Are un miros placut si un gust si mai placut, dulce, care imi aduce aminte de vata pe bat. That's always a plus! Ce nu prea ma incanta este recipientul sub forma de borcanel...Este foarte neigienic! Eu pana acum l-am folosit cu o pensulica si totusi poza cu "interiorul" a fost compromisa pentru ca avea un firicel de par in el. Gross as hell! Nu sunt germ freak, dar cand ma gandesc la bancile alea imputite de la facultate, apoi sa bag deshtu in el si sa-l pun pe buze...Asta ptr ca ar ocupa destul spatiu sa mai car si pensula, dupa ce ca recipientu e big as hell. 

Asadar si prin urmare, grecii navigau pe mare :O Eu personal nu il recomand, cel putin nu aceasta nuanta. Trebuia sa imi iau mellow melon, poate imi placea mai muuult xP

Face parte din gama studio, costa 3,50 lire si are 7,5g.That's it for now. O melodie si m-am tirat. :O I just love Avril!


Ok, am mintit, vreau sa fac si o recomandare inainte sa ma tirez. Daca vreti vreodata sa ascultati vreun artist live, cautati Walmart soundcheck pe Youtube. Au o calitate fenomenala! Just listen to Adam Levine (hot as hell and with a voice, I love him!).


20 comments