A ramble bamble

luni, septembrie 19, 2011

Cer iertare adunarii populare pentru faptul ca iar scriu din an in Paste :( Ma bucur de cele 2 sap de vacanta care au ramas pana incep facultatea. Oare are rost sa mai spun cat imi tremura picioarele? Zici ca-s facute din gelatina (colorata, ca sa fie mai funky) xP

Contrar credintei multora din jurul meu, eu sunt foarte...cum sa spun ca sa nu imi arunc singura cu noroi in geam? xD Ma complac intr-o situatie (sau colectiv) si mi-e greu sa ma adaptez la alta. Mor de frica ca nu o sa ma placa nimeni la fac, ca nu o sa-mi fac prieteni si tot asa. Mai ales ca pe grupul de facebook dedicat sectiei mele a fost recent un hai-sa-dam-cu-rahat-in-bucuresteni event. Let me tell you, suntem doar vreo 5% bucuresteni si restul sunt de prin tara...a whole lot of fun.

Azi am fost la postalion sa-mi ridic un colet si acolo era un mosulica cu un pachet cat un avion. Trecuse o suma cam mare pe fisa aia care trebuie sa o completezi si tanti de la ghiseu i-a dat pasta corectoare ca sa rectifice. Saracu a manjit si pixul si masa cu pasta corectoare, apoi a pus si mana pe pix. Am vrut sa-l avertizez, dar am zis sa nu fiu nesimtita, ma gandeam ca poate nu pune mana pe pix (vazuse "isprava"). Pana la urma am scos din geanta un servetel sa i-l imanez si s-a uitat *atat* de ciudat la mine, parca i-as fi dat aur. La sfarsit mi-a zis ca nu s-a asteptat ca bucurestenii sa fie asa saritori si mi-a multumit (a vrut sa-mi dea si juma de servetel inapoi). Wth?! 

Chiar asa reputatie proasta avem? Eu-s nascuta si crescuta aici, nu am avut pic de familie la tara, nu prea am stat in alte orase (desi familia mea este in mare parte din Moldova). E oare atat de ciudat sa dai un servetel? Asa de rai ne considera cei din afara? Chiar atat de afurisiti si nepasatori suntem?!

Oh well...Astept opiniile voastre :) Zilele urmatoare voi veni si cu o postare adevarata. Am o gramada de produse de bagat in seama!

Pana una alta, a good hug.


21 comments