Atentie, fac poze!

miercuri, septembrie 21, 2011

Mor cand tre sa fac poze ptr un review si se gasesc toti angajatii de la firma de vizavi sa dea ture pe balcon. Like fuck that, cat de ciudat e sa vezi o fata care sta cu curu in sus, tinand intr-o mana un aparat, in dinti capacul obiectivului si cine stie ce smacolina in mana? Ca sa nu mai spun cand trebuie sa imi pozez ochii xD I need some privacy, please?

Anyway, azi am reusit sa pun cap la cap un review. For what? For thiiis:


Aparatul de tortura pentru gene de la elf :O Cand l-a vazut Tibi prima oara a facut o fataaa, cica "Ce-i asta? Ceva de taiat florile? Vreo masinarie de tortura in care iti bagi degetele?". 

Adevaru e ca mi-a luat ceva timp pana sa-mi iau unul, desi genele mele sunt vai de capu lor. Dupa ce ca sunt in panta, urmand linia pleoapei, mai sunt si drepte ca o teava de apa sau gaze...Oricum, am avut o frica in oase ca o sa-mi ramana ochiu acolo sau o sa-mi zmulg genele. xD La cat de neindemanatica sunt, un accident parea iminent - tocmai de aceea nu l-am achizitionat o perioada.

N-am avut niciun accident (thank god!) dar nici mare branza n-am facut. Genele mele (sau mai exact ochii mei) au o forma asa ciudata incat dispozitivu e cam prea mare si nu destul de curbat pentru a putea ajunge la genele din coltu ochiului. Plus ca oricat as fi strans si mutat mai sus, mai jos, genele arata cam la fel. E o diferenta, dar nu o diferenta wow!

Curl and no curl
Poate fac eu ceva gresit (desi am vazut multe tut-uri pe youtube) sau poate ar trebui sa incerc cu el incalzit, dar momentan nu l-as recomanda. E dragutel, nu iti aluneca din mana, primesti un pad de rezerva si este destul de ieftin (3,5lire) dar cam atat.

Daca cumva reusesc sa-l fac sa "mearga" va anunt cu siguranta :)

22 comments