Summer leaves

marți, august 16, 2011

Ceasul din capul meu suna a scoala. Imi vine sa ma duc sa-mi iau rechizite si haine groase desi facultatea (si frigul) incepe tocmai in octombrie. :O One more month of vacatiooon! Fericirea mea ca la sf lui August iese Deus Ex :mj Nu am mai jucat nimic de...de...din Februarie?


Stiu ca nu prea o aveti cu jocurile (sau cel putin asa cred) asa ca nu o sa mai trancan pe tema asta pentru moment :O  How about some lovin eet?

001. Ugg 
Deja simt valul de "iubire" :O Stiu ca multe dintre voi nu prea va dati in vant dupa Uggs but i like em a looot! Sunt multe modele cu snurulete, nasturasi care sunt cu siguranta mai frumosi ca cei "turn". Eu am si o pereche turn (pe langa 2 cu nasturi) dar astia cu snururi chiar imi plaaac! Mai ales cei ai lui Hillary Duff :) Comfortable and cute!

002. Nude/neutral colours
Nu stiu ce culori se poarta in toamna asta (nici nu cred ca m-ar influenta in vreun fel) dar am inceput sa am o slabiciune pentru nudes/neutrals. Bye bye oja coral turbata, bring on the nude polish!

003. Looooooooong hair

Sa va explic pe scurt de ce parul meu arata ingrozitor si e departe de a fi lung si frumos. Acu vreo 2 ani aveam parul tuns drept, fara "layers" si fara breton intr-o parte. Era lung, era shiny dar mi s-a pus in cap ideea sa fac o schimbare. M-am tuns la un salon care nu era nici de cartier nici high-end si i-am cerut tipei (pe care nu o pot numi coafeza) sa mi-l fileze si sa-mi faca trepte plus breton intr-o parte. Cred ca aia a avut un moment de extaz sau ceva deoarece m-am intors acasa cu o chestie ce semana cu o chica sau cu niste extensii ieftine puse pe un bob. Am avut un soc si de atunci nu am mai calcat intr-un salon...Mi-am tuns singura varfurile acasa cum am putut si paru a mai crescut, dar sunt zone in care inca arata ca si cand as avea un bob si extensii in rest. Cred ca am nevoie de cel putin 2 ani sa-l nivelez si apoi sa-l cresc cum mi-as dori eu...macar la gloria de odinioara sa ajunga!

For comparison's sake:


And a bonus to laugh at my face :OAh well cam asta a fost tot. Singura concluzie pe care pot sa o trag e ca nu prea m-am schimbat deloc in ultimii 2 ani (well, minus the hair) :O Imi dati 19 ani? De fapt am aproape 20...

15 comments