Mocha Latte

luni, august 15, 2011

In timp ce-mi beam mult-iubitul pahar de Pepsi si ma chinuiam sa gasesc o metoda de a face un breloc din imaginea de mai jos m-am gandit sa fac si o postare mica-mica cat o *bleep* de furnica. Note: Intre mine si paharul de Pepsi nu se baga nimeni deci nu aveti sanse sa ma convingeti cat de nociv e :O Nu fumez, nu beau alcool, i need meh Pepsi! Logo-ul apartine jocului Assassin's Creed si daca cumva aveti vreo idee cum sa-l fac breloc, spit it out!

Now, sa trec la subiectul adevarat al postarii. :O Pentru ca ieri am avut foarte mult Farmec, azi va arat inca un produs de-al lor foarte foarte misto si 'eftin. E vorba de oja lor ultrarezistenta.


Anca ce Dzeu, ti-a luat Pepsi-ul mintile? Parca nu iti placea oja asta! Well nu imi placea asta. Cea din poza de mai sus (care este nuanta nr 4) este muuult prea tare, nudul perfect! Rezista super bine fara sa se ciobeasca/faiduiasca si pana la 4-5 zile si e atat de glossy! Oh si inca ceva care imi place mult, se usuca repede si e opaca intr-un strat :O My lazy ass likes that.

Categoric cea anterioara e pentru french or something si de aceea era asa sheer. Dar nu scrie pe ea, Ioane, de unde sa stiu? :( Oricum cei de la Farmec nu stau prea bine la capitolul "varietatea culorilor" si daca nu va plac sidefurile chiar nu prea aveti ce alege. Pe aceasta insa trebuie sa o luati, e 6 lei si o gasiti...in farmacii? Eu am primit-o pe aceasta dar pe cea de dinainte am luat-o din Sensiblu :)

Ah ain't it biutifal?


12 comments