Makeup your mind si cei 2 anisori

duminică, august 28, 2011

Ei iata ca am ajuns si la 2 ani de blogareala! Acuma Makeup your mind are in sfarsit dintisori, poa' sa muste de fund haterii :O
Nu prea stiu ce sa zic (that's a first) dar o sa incerc sa fiu sincera, as always. :$


Am trecut prin multe evenimente in ultimii doi ani, m-am mai maturizat si cizelat nitel, am adunat niste obsesii in plus de pe drum. xD Toate aceste lucruri s-au reflectat in ceea ce am scris/aberat, in ceea ce am impartasit cu voi.

Voi sunteti cele care m-ati ascultat si sprijinit, de multe ori chiar mi-ati luminat ziua. Nu va cunosc personal si poate nici nu o voi face vreodata, insa unele cuvinte mi-au ramas intiparite in suflet si am ridicat capul din servetele de multe ori datorita lor. Cel mai bun (si mai recent) exemplu este ajutorul care mi l-ati oferit cand am postat despre Linduta. Asa ca daca veti avea vreodata dorinta de a lasa un comentariu, oricat de nesemnificativ, lasati-l! 

Baaah dar nu tre sa existe lacrimi la petreceri, nu? Merge mai bine o melodie, o bericica Redd's (habar nu am ce-i aia, dar a scris cineva de ea pe facebook)...Drace nici la petreceri nu ma pricep xD La mine petrecere ar insemna sa beau cateva pahare de otrava Pepsi, sa dansez ca o descreierata pe masa din cauza lor si sa ma joc 48 de ore fara intrerupere Assassin's Creed. A si probabil sa-l bat la cap pe Tibi despre asta (si el sa ma asculte). :O Such a lucky champ, isn't he?

Inainte sa va las pe voi sa-mi urati la multi ani si alte alea, here's my wonderful ass face si o melodie pe care o ador (m-am balanganit zile intregi pe ea). Sper sa nu ma trimiteti la spitalu de nebuni in curand xD

Yep, no makeup!Va multumesc pentru tot, din inima. And I meant it! 

47 comments