Let's gossip!

sâmbătă, august 20, 2011

Astazi am fost la cumparaturi sa mai reinoiesc stocu de smacuri din baie. :O Mi se pare mie sau atunci cand se termina ceva se produce ca un fel de unda de soc si se mai termina inca vreo 3 produse?

Anyway, m-a cam apucat nostalgia cand am intrat...Era pliiiin de chestii pentru scoala iar copilasii de mana cu parintii lor alegeau caietele colorate, ghiozdane mai mari decat ei...Anu asta e primu an in care nu fac si eu asta. Bine nu m-am putut abtine si am pus si eu labuta pe 2 dosare cute cute roz bonbon. Nu strica sa ai asa ceva la casa omului :O A si cateva pixuri, mine...Chiar nu-mi vine sa cred cat de "baba" sunt! 


Stiti ca mie imi plac fetele care arata ca niste adolescente chiar daca trec de 30 de ani, nu? Ei actrita aceasta mai are 5 ani pana sare de "prag" insa mi se pare ataaaaat de cute! Sunt sigura ca va este multora cunoscuta doarece joaca in Gossip Girl (pe care eu nu-l urmaresc :O nu sunt cu serialele). Este vorba despre Leighton Meester!Mi-a placut cum este imbracata si machiata mai intodeauna. E adevarat ca a mai avut cateva mici scapari ici si colo dar in general se imbracata foarte relaxat, really my style :) Love her!

Cam atat pentru azi :) Fug sa ma jooooooooc! Deah iar m-a apucat damblaua...

6 comments