How about a...

vineri, august 26, 2011

Book! Stiu ca asteptati aceasta postare de ceva vreme :O I am so sorry, nu cred ca are rost sa mai explic de ce nu am avut dispozitia necesara ptr a "colecta" informatiile de prin bookmarks. But I am here now! Cu muuulte muuulte site-uri cu carti!

Tin sa precizez inainte de toate ca downloadat-ul ilegal al cartilor de pe net nu este disculpat de setea de lectura asa cum nici furtul fizic nu este disculpat de foame...Dar traim in Romania, multi oameni nu au cu ce sa-si plateasca chiria si bucatele de pe masa, dar amite sa-si permita o carte, un film, un joc. Cei din afara cu siguranta nu ar putea intelege de ce pirateria e la noi in floare...Oricum, downloadati pe riscu vostru :)

Dupa ce am clarificat aceasta problema micuta trecem la treaaaba xD 

Eu deobicei caut pe google termeni precum (un ex) "Jane Costello Girl on the run epub download free" (plus sau minus cateva cuvinte). Daca nu gasesc cartea in maxim 3 pagini, recurg la urmatoarele forumuri/site-uri. Partea cea mai grozava e ca poti face request-uri in cazul in care chiar nu au cartea respectiva. Oh am uitat sa spun, toate cartile sunt in engleza :(

Ipmart

Ipmart este un forum grozav iar inregistrarea este gratuita. Acolo puteti gasi orice, de la ebooks la app ptr telefoane. Apelez destul de des la el :) V-am spus ca au un thread intreg numai cu carti Chic-lit? Si are peste 100 pagini!


Sharetermpapers

E un forum mai micut dar are o selectie buna de carti. Plus ca ti se acorda mai multa atentie daca faci un request :)

Mobiles24

Atat forumul cat si site-ul au foarte multe carti, majoritatea in format epub. Site-ul este foarte bun si ptr downloadarea de aplicatii, eu am gasit multe chestii ptr Nokia C3.

Other

Carti clasice de la autori binecunoscuti (Dickens, Shakespeare).

Un seach engine special ptr ebooks
http://www.pdfgeni.com/
http://www.epubbud.com/

Other search engines (sunt bune si ptr muzica, programe)
http://www.4shared.com/

Daca vreti sa va incercati norocul pe torrente va recomand urmatoarele (mai ales daca nu vreti sa va strofocati cu invitatii/account-uri). Acestea au viteze bune si varietate.


Ca un bonus, va las ceva si pentru telefoane :) Pe langa site-ul mobiles24 si forumul ipmart, mai puteti downloada teme si aplicatii de aici (in mod special ptr Nokia C3):


Am incercat sa le pun pe cele mai cunoscute/folosite, cu siguranta nu sunt toate. Daca aveti ceva de impartasit do it, o sa editez postarea cu sugestiile voastre. 

Now i'm off. S-a terminat de downloadat Deus Ex, I am soooooo exciteeed!!! xD9 comments