Ass my metric

luni, august 08, 2011

Ei dragele mele, in cazul in care nu ati observat bombardamentul de haine cu taieturi asimetrice de pe piata, va spun eu ca in acest sezon se poarta hainele...asimetrice.

Pe o parte vreau sa-i multumesc dl designer care a venit cu aceasta idee deoarece eram/sunt super inebunita dupa astfel de haine. Numai eu stiu cat am cautat tricouri in colturi si mai lalai, sa cada de pe umeri. Am ajuns chiar sa comand din Asia, numai sa am unul! Acum trebuie doar sa imi pun fundul in autobuz si sa merg la cumparaturi. (Rectific, nu mai am voie la cumparaturi.)

Pe de alta parte imi vine sa-i infig un os de brontozaur in fund dl designer care a venit cu aceasta idee...acu toata lumea o sa aiba tricouri ca ale mele sau si mai misto! No more "Vai Anca, ce tare e tricoul!". xP

Lasand gluma la o parte, m-am gandit sa va corup si pe voi, sa va atrag ca un vartej catre acest trend. Si ce alta metoda mai buna de a face asta daca nu printr-un giveaway? :)


Asta-i premiul. O bluza destul de clasica, alb-crem, masura M/L. Nu este super-mega-extra asimetrica, are doar un pic spatele mai lung. But it will do! Este tot de pe Boohoo if you were wondering :O

Ce tre sa faceti?

1) Sa ma urmariti prin GFC sau sa ma like-uiti pe facebook. Gasiti casutele in dreapta daca nu ati facut-o deja (rusine sa va fieee :P).
2) Sa completati tabelul de mai jos
3) Sa va atingeti nasul cu degetul aratator de la mana dreapta
4) Sa faceti o rostogolire


Si pentru ca sunt zurlie, nu am un deadline stabilit. O sa inchid giveaway-ul cand o sa mi se nazare :O Oricum nu o sa dureze mai mult de o sap doo. Cat despre metoda de alegere, va fi la fel de zurlie si...asimetrica! :)

Good luck girlies!

4 comments