Wut? Another one?

luni, iulie 18, 2011

Imi place sa tin cate un giveaway mic si apetistant din cand in cand. Keeps the blood running :O Oricum am terminat-o si cu cumparaturile, mi-am luat tot ce-mi trebe si am chelit de bani pusculita. Pan la toamna nada! Poate doar niste papuci si un prosop daca ma duc intr-adevar la mare.

Dar nu asta e subiectul :O Ci noul giveaway! Daca va intrebati cu ce ocazie sunt asa de darnica, well...blogul face la sfarsitul lui august 2 anisori si m-am gandit ca giveway-urile mici si dese sunt...cheia marilor succese? Bat campii, stiu. Hai sa va arat mai bine ce v-am pregatit!




Pants! Ca sa nu cumva sa va plimbati in fundul gol vara asta :P Cine stie, poate data viitoare va dau si pantofii, si geanta etc. :O Cureaua este inclusa, deci cu accesoriile am rezolvat-o!

Pantalonii sunt luati de pe boohoo and let me tell ya, sunt extraordinari! Materialu este de foarte, foaaarte buna calitate. Am si eu o pereche si cred ca o sa-i port pana la rupere and beyond! Plus ca am cautat aceasta culoare luni de zile prin magazine si nu am gasit nimic perfect.

Totusi e un catch...Sunt o marimea mica (da, discriminez :O) deoarece am gresit cand am ales ce-a de-a doua marime (eu imi luai nr 14 ca am remorca mare). Astia sunt numaru 10 si sunt ori un M mic or un S mare, cum vreti sa spuneti. Trebuie sa aveti maxim 66 cm in talie si 91 in solduri ca sa vi se potriveasca.

Daca indepliniti aceasta conditie (va rog nu participati daca nu va vin...) si urmatoarele, you are free to enter! :O


1) Sa ma urmariti prin gfc (in dreapta e haparatu) - obligatoriu
2) Sa ma like-uiti pe facebook (tot in dreapta e haparatu) - obligatoriu
3) Daca faceti o postare pe blog sau dati un share pe facebook primiti o sansa in plus :)

Fiti atente cu linkurile de facebook! Puneti pe wall link-ul de la postare apoi ca sa imi dati infomartia corecta, apasati pe scrisul cu gri care arata acu cat timp ati postat (ex: 1 second ago, 2 minutes ago). copiati link-ul din adress bar si aruncati-l in forma de mai jos.



Pe 25 iulie se va incheia si voi alege castigatoarea prin list randomizer. Deci chiar daca va inscrieti primele, tot puteti castiga! :) Iar sansele se vor amesteca.

Pace si prosperitate! Ma duc sa ma joc :O

32 comments