Romanul harnic...

marți, iulie 05, 2011

Isi face vara sanie si iarna caruta. Pe sistemul acesta mi-am cumparat eu in mijlocu verii, la aproape 30 de grade un...palton! :O Wtf Anca te-ai tzichinit bine de tot...No, wait, let me explaaaain!

Toata iarna trecuta am cautat cu disperare un palton care sa-l inlocuieasca pe cel de la Terranova. Saracu a rezistat cu bine la vreo 2 ani de jughineala, purtare zilnica la scoala si tavalire in zapada. Desi puteam sa ma duc sa-mi iau inca unu (mai ales ca a fost destul de ieftin, 2 mil maxim) mi s-a pus un pitic pe creier si acolo s-a intepenit. Vroiam un palton cu gluga!

Nu mi-am imaginat cat de greu e sa gasesti un platon mai casual, frumusel, ieftin si cu gluga. Bineinteles ca am gasit unele superbe la niste preturi de iti lua foc buzunaru si altele frumusele dar de unica folosinta. 

Cand am vazut pe Amafashion acest platon, redus de la pretul de 4 mil la 2 mil juma', i was like "Jackpot!". Auzisem de bine despre acest site ba chiar stiu o fata care a returnat ceva pentru ca ii era mic si a primit banii inapoi pe card in vreo 3 zile. Asa ca nu aveam nimic de pierdut :O


Am dat mail pentru confirmarea disponibilitatii si am pus gheruta pe el. Cei de la Ama sunt super promti si draguti, am primit imediat raspuns inapoi si paltonul este foarte foarte misto. E asa mooooale! Si are gluga :O

Daca va intrebati de ce sunt atat de obsedata de bucata aia suplimentara numita gluga...well, urasc cum arat cu caciula! Zici ca sunt boschetar sau ceva! Am casti ptr urechi dar mama se pune baricada in fata usii si nu ma lasa sa plec doar cu ele. Acu ca am glugoi, pot sa plec linistita (take that mom!).

Oricum numai cuvinte de lauda :) Daca vedeti ceva nice, nu ezitati!9 comments