Made in...China?

vineri, iulie 01, 2011

Ei dragele mele, gata cu Bacu! Wooo!!! Ma simt ATAT de libera. Imi vine sa arunc toate caietele/cartile intr-un foc si sa alerg dezbracata printr-un lan de floarea soarelui :O Ok bine poate fara ultima parte...cred ca frunzele alea zgaraie.

Zilele astea m-am razbunat pe cardul lui taica-miu ptr stresul acumulat :O Asadar mi-am luat vreo 3 bluze de pe boohoo, inca 3 de pe la Kenvelo si...ojeeeeeeeee!!! Da...tocmai am aflat ca ojele creeaza dependenta si ard buzunaru. xP But they are sooo pretty! I want more!

Oricum eu numesc cheltuielile de sap asta "preventie" :O Daca era sa pic la mate, macar sa ma stiu cu sacii in caruta in caz ca voi fi pedepsita. Hainele nu ar fi avut cum sa mi le zmulga din maini :v Daca sunt cuminte si am facut bini poate primesc si un upgrade la calc sa joc si eu ca lumea Deus Ex si ACR. Ah doamne ce bine suna! *nerdgasm*

Stiu ca am luat-o pe campii goala asa ca voi reveni la subiectul principal, prima mea oja China Glaze!


Sa va fac cunostinta, China glaze Light as air-cititoarele, cititoarele-China Glaze Light as air.

Nu pot sa descriu in cuvinte cat de extaziata sunt de aceasta oja! Culoarea este superba, un liliac deschis pastelat, opac dintr-un strat. Numa bun pentru lenea mea covarsitoare...si pentru degetele mari de la picioare care sunt super denivelate si aiurite. xP Rareori reusesc sa le acopar bine, mai ales intr-un strat!


Se usuca extraordinar de repede avand in vedere ca m-am culcat cam la 2 ore dupa aplicare si nu m-am trezit cu urme cum se intampla cu alte oje. Nu stiu de ce, dar am avut unele care miroseau puternic si erau "ude" si a doua zi xP

Ca veni vorba de miros, nu miroaseee! Sau cel putin nu asa tare. Camera mea e extrem de mica, daca imi fac unghiile acolo o sa cant vreo 2 zile :O Cu asta cred ca m-as putea face la mine in camera.

Nu voi intra in subiectul "Cat rezista" pentru ca stiu ca unghiile difera si o oja care pe mine ma tine 1 sap pe alta fata poate o tine 2 zile :( Oricum la mine rezista, rezista, rezista. 

Pretul se invarte in juru a 20 de lei, depinde de unde le luati. Eu pe asta am luat-o de pe ebay cu 18 lei :O Dar adevaru e ca nu am mai prins un bargain atat de bun si pentru celelalte doua...Wait what?! Ti-ai mai luat inca doo? Yep! For audrey si Preppy pink. For Audrey fiind prima mea culoare care iese din tipar...nu sunt prea curajoasa, pana acum nu am purtat decat roz sau derivate de roz. :)


Note: Pozele cu unghiile nu imi apartin deoarece sunt certata cu cuticulele mele...

23 comments