Lazy azz

marți, iulie 12, 2011

Yep! That's me! One big fat lazy ass :O Caldura asta ma doboara pur si simplu...toata ziulica stau si zac, dorm si fac dusuri xP Dar trebuie sa imi revin si sa postez! Lista asta cu produse care vor un locsor pe blog nu o sa se scurteze on its own. 

Despre ce vorbim azi? Despre servetele! E in ton cu vremea de afara :O Glumesc, nu voi vorbi despre servetelele clasice cu care se sterg elegant stropii de sudoare, ci cele demachiante. 

Nu am avut experiente prea placute in acest domeniu. Am avut servetele Pom Pon, Nivea, L'oreal...toate mi se pareau ultra zgariecioase pentru fata si de la unele ma usturau ochii ca naiba. De aceea m-am reprofilat pe demachiante normale plus dischetele moi si fuzzy. 

De curand am castigat la giveaway-ul lui Moony aceste servetele Blanchette B.

Recunosc ca nu am auzit de ele pana acum si nu stiu unde se pot gasi (probabil ca la supermarket, acolo ai sanse sa gasesti si un cadavru), dar Moony a spus ca produsele incluse in premiu sunt printre preferatele ei.

Ei bine acum sunt si preferatele mele :O Sunt atat de moi, nu zgarie absolut deloc. Ochii nu m-au usturat de la ele si am observat ca nu au nici atat de mult lichid imbibat in ele ca celelalte incercate de mine. Daca lichidul e mai putin, nu iti mai intra nimic in ochi (si nu te mai ustura) :O Mirosul este extrem de placut, fresh dar discret. Oricum e obligatoriu sa te speli pe fata dupa demachiere asa ca parfumul nu persista, indiferent care ar fi acesta.
Cand sunt puse in actiune isi fac treaba destul de bine :) Daca ma dau cu fond de ten mineral si rimel rezolv treaba cu un singur servetel, dar daca folosesc un creion waterproof si ajung ca un raton acasa (se pare ca nu e chiar waterproof) tre sa mai pun mana si pe demachiantul bifazic. Asta poate sa se traga si de la reticenta mea de a freca zona ochilor prea tare...Prefer sa imi pun un pic de demachiant pe deget si sa masez usor decat sa frec cu o discheta sau un servetel.

Anyway, le recomand din toata inima. Love them to death! Cred ca vor face un salt in bagajul meu de vacanta. Asta daca voi pleca in vacanta xP


Urmeaza sa fac un update pentru Remington I-light si poate inca un mic giveaway :) M-am distrat teribil citind comentariile de la cel in curs si mi-ar placea sa mai tin inca unul, poate tot cu un produs de pe boohoo. We'll see! :)

A si sa nu uit! M-am ocupat zilele astea de facut templates ptr blogger. Vreau sa incerc sa castig un leu din chestia asta, cand voi deveni ceva mai buna. Tell me what you think!


Tema asta se numeste red cupcake.

19 comments