Keep away vampires, wear earrings!

luni, iulie 25, 2011

Va garantez ca o sa va uitati la mine ca la o nebuna foarte curand :O Daca as fi o cititoare si as vedea titlul postarii asteia, m-as gandit la niste cercei facuti din usturoi. Well, e pe aproape trebusoara.

Multe muulte persoane au probleme cu purtarea cerceilor, mai ales a celor facuti din "tinichele". Eu ma numar printre aceste persoane, pana si cerceii de aur/argint imi produceau rani sangeroase si infectii neprietenoase. Bineinteles ca exista tot felul de solutii miraculoase (Libelula mi-a trimis niste cercei dati cu asa ceva, works like a charm!) dar am aflat un leac mai la indemana oricui. Curious?


Dr Oz a spus intr-una din emisiunile sale ca un leac foarte bun si natural pentru infectiile cauzate de bijuterii la urechi este usturoiul. Am sarit imediat din pat, am luat niste catei de usturoi, am facut un fel de mujdei tare (nu il diluati!) si am pus "carligele" de la cercei peste noapte in solutie. Merge Ioane? Mergeeee!

Am reusit sa port toti cerceii care inainte imi erau cei mai mari dusmani. :O Bineinteles ca exista si parti negative precum mirosul (care trece doar daca sunt lasati undeva la aer 2-3 zile) sau faptul ca numai cerceii cu tortite lungi pot fi tratati (asta in cazul in care nu vreti sa-i bagati pe aia micuti cu totul).

Merita o incercare, nu?


PS: Asta e ultima postare care se bucura de prezenta mea fizica (cel putin pana sambata) :O Pe 30 ma voi reintoarce cu poze, cu bateriile incarcate, bronzata (hopefully! oricum la mine bronz inseamna si o juma de nuanta mai inchis :O) cu purcel...ok poate fara purcel. Have a great great weeek! Sper sa va placa postarea automata de joi.

18 comments