I'm lovin' eet...not!

vineri, iulie 15, 2011

Iata cu vin si eu cu o postare at my full capacity. :O Sper...cred...you decide!

Sa incep prin a ma vaicari lamentabil despre situatia de la ASE. It will make me feel better... 

Patru ani de zile am fost torturata si bombardata de materia numita matematica deoarece am urmat un profil real (mate-info bilingv engleza). Imi plac foarte foaaarte mult calculatoarele si visez de ceva vreme sa devin developer de jocuri. Now problema sta in felul urmator: nu am gasit o optiune viabila de a pleca in strainatate iar automatica a iesit direct din discutie datorita fizicii pe care nu o inteleg. Ca sa nu mai zic ca imi doresc totusi o viata...pe langa faculate. Deci unde am decis sa merg? La cibernetica! Multi mi-au zis ca se face multa matematica...asta e! Am trait 4 ani cu ea, am reusit sa iau examenul ala ingrozitor de bac reusesc sa ma mentin pe linia de plutire si in continuare. Nu imi imaginez ca o sa facem la statistica ceva mai greu decat am facut in liceu tbh.

Ioane...am stat 9 ore (dintre care 2 in fund si restu in picioare) sa ma inscriu la ASE iar afluxul gigantic de umanisti si aerieni nu imi insufla speranta ca voi intra unde imi doresc. Explicati-mi si mie ce cauta o fata de la Arte, la finante banci? Cred ca au o eroare in sistem...atat de multi umanisti (cu medii mult mai mari) sa se duca la sectii unde nu au nicio legatura. Daca nu ai facut mate M1, nici macar M2 pa si pusi esti ca si plecat din primul semestru, de ce naiba sa-i ocupi locu unuia care poate are ce cauta acolo?

Oricum a fost o mare mare bataie de joc. Nu credeam ca ma voi "uni" sufleteste cu atat de multi oameni, ca voi sta practic lipita de usa/fiinte transpirate (don't get me wrong si eu eram ca dupa dus). Un lucru va spun sigur, materialu genetic de roman rezistent e inca prezent. Stateam la coada, ne mentineam pe pozitie si inca faceam haz de necaz dupa 9 ore, nemancati, transpirati si vai de capu nostru.

Rusine celor de la ASE. Pentru proasta organizare si pentru ideea geniala cu dosarele. Daca intru, pot spune ca am dat o admitere anu asta...de rezistenta! Am nimerit cel mai idiot an din toti care au exista, si cu bacu si cu rahatu asta de facultate.


Dupa ce mi-am spus ofurile (god this feels good!) trecem si la treaba :O What i really really like/want.


001. Wedges
Pe bune ca hiperventilez cand vad vreo pereche draguta la cineva in metrou sau prin magazine. Din nefericire nu am nicio pereche...why? Exista posibilitatea (destul de mare) de a-mi rupe mansarda sau vreun ciolan inferior. No biggie, right? Nu prea o am cu mersul pe tocuri asa ca nu stiu cum m-as descurca cu wedges. Ar trebui sa exista un magazin unde sa poti face un fel de test-drive ptr pantofi :O


002. Rompers/jumpsuits


Alt lucru pe care il ador dar...nu il cumpar. Sunt la varsta la care experimentez cu diferite pattern-uri, croieli. Incerc sa-mi inteleg corpu si sa vad ce sta bine pe el sau nu. Cum nu am forme tocmai de fotomodel, "salopetele" scurte ies clar din discutie...ar arata picioarele mele ca niste parizere in galantar. Ramane de vazut ce si cum, poate imi iau ceva mai lung.


Cam asta-i tat. Merg sa-mi fac un ceai si sa ascult muzica relaxanta :) Am venit la ora 19 acasa si de atunci am tras un pui de sooomn. Acu vreau doar sa ma relaxez, and what a better way than listening this:

Po finds the truthIntrebarea "Ce naiba ma fac daca nu intru?" ma framanta si acu...aveti sugestii? Sa stau acasa un an? Sa invat pentru admiterea din toamna de la vreo facultate?

33 comments