Crafty hands

joi, iulie 28, 2011

Postarea in care am prezentat cutia imbracata in pagini de reviste a avut ceva succes asa ca m-am gandit sa va mai arunc 2-3 idei. Recunosc ca nu am incercat nimic din ce voi prezenta, dar cum ma intorc in Bucale trec la treaba! As fi facut suportul pentru pensule dar am fost tare ocupata cu bagajele si cu casapirea unor blugi mai vechi ptr a-i transforma in pant scurti si distressed :O
 

Daca va tineti pensulele sau creioanele in cine stie ce cana sau pahar urat de se sperie si pisica cand il vede, this is for you! Este extraordinar de simplu, chiar mai simplu decat la cutie pentru ca trebuie doar sa "produceti" acele suluri si sa le lipiti :)


In tutorialul de mai jos veti invata sa faceti o vaza din paginile revistelor, perfecta pentru niste flori false. Daca o intoarceti cu susul in jos poa sa fie si un suport de pus langa pat pe care sa puneti o carte, o rama foto, o revista care a scapat de masacru :O


Ce ar fi sa va imfrumusetati biroul si sa aruncati cosul ala oribil de plastic care sigur sta ascuns intr-un colt si in care ati aruncat multe idei esuate? Look at this!Asta e cam tot ce mi-a atras atentia in mod deosebit :O Sper sa nu va deranjeze stilul comercial in care am scris. I am not seeling anything! xP Dar mi s-a parut appropiate. 

Oh, inainte sa plec va fac si o sugestie pentru cum sa ambalati un cadou daca vreti sa dati sarbatoritul pe spate :O Daca as primi asa ceva, mi-ar fi mila sa-l desfac sincer.

Postarea aceasta este scheduled asa ca iertati-ma ca nu raspund :)


7 comments