Cand te mananca...

sâmbătă, iulie 16, 2011

Tre sa te scarpini! :D

Azi a fost o zi foarte productiva pentru mine, am mai aruncat o bomba in bugetu familiei. :O Ce bine e sa fii inca pe banii parintilor, ah! Printre bluze, blugi si alte maruntisuri mi-am luat in sfarsit si cele 2 obiecte care le vanam de ceva timp. Damn it feels so good! Wanna seeeeee?

Geanta este mult mai frumoasa in realitate iar franjurii sunt albi la capat. Cred ca ar merge destul de bine impreuna these 2 plus un tricou si niste pant scurti. :) Pretul lor nu a fost asa mare (sandalele au fost 40lei si geanta 20lei) dar dupa ce mi-am primit calculatorul ma simt cam vinovata de fiecare data cand imi cumpar ceva. Meh...


How about a Inspired by? :O Imi place muuult muult de Alexis Bledel. As vrea si eu sa ma pastrez atat de young-looking odata cu trecerea timpului. Are aproape 30 de ani si arata de parca ar fi inca la liceu. Love her!A da, imi place si machiajul barely-there pe care il adopta. Chiar am inceput si eu sa ma machiez mai lejerache zilele astea. Slava cerului ca am scapat de cosurile care m-au urmarit toata clasa a 12-a ca altfel nu mergea fara fond de ten, chiar daca era mineral si bun ptr vara.

23 comments