Tag-ga-ga!

joi, iunie 30, 2011

Era si timpul sa fac un tag, nu? Parca lipseste ceva cand nu e unul prin preajma :O 

Bineinteles ca m-am bagat singura in seama si de aceasta data...dar trebuie sa recunoasteti ca tema tag-ului este suuuuuper! O sa ne impartasim iubirea ca o familie mare si frumoasa. Group huuuuug!!! :h


What i love about you 

Which blogger would you trade hair with?
Hmmm...Recunosc ca am un piticel ce campeaza in capu meu de ceva vreme si nu vrea sa mai plece. E vorba despre ombre hair, i love eeeet! Asa ca as face exchange cu Anda sau LLYMLRS. Oh si Honey Bunny are un par demential, mai ales cand e curly.Whose blog do you read first?
Depinde de mood si de cat de mult ma atrage poza atasata ca thumbnail :) Deobicei cand intru pe dashboard dau new tab la toate postarile si citesc usurel, cu o ceasca de ceai in mana.

Who has the best style?
Clar grasana de Koko. Nu inteleg cum poarta colanti cand i se revarsa suncile in halul ala! :P sincer, OOTD sunt postarile mele preferate de pe blogul ei. Am pastrat si poze pentru referinta in calculator :O I'm a creeper, i know!Favorite blogger who lives in another country.
Nu prea am un fav blogger din alta tara...dar am fav Youtubers! Doua fete superbe din Marea Britanie :O Adooooor accentul lor!  Se numesc ThePersianBabe si Zoella

Someone you feel you can rely on.
Hmm...Libelula mea draga! Este pur si simplu adorabila, i love her to death (declaratie de dragoste in direct, chiar aici! :O). I-am cerut sfatul pana acum de cateva ori si chiar cred ca am fi prietene bune daca am sta mai aproape una de cealalta. 


Who do you think has great confidence?

Cred ca aici as nominaliza-o tot pe Koko. E nonconformista cand vine vorba de haine si nu pleaca urechea la toate nebunele care lasa comentarii. Eu sincer cred ca as fi plans intr-un colt daca mi-ar fi zis ce-i zic ei...

If you could be best friends with a blogger, who would it be? 
Mi se pare mie sau intrebarile sunt cam asemanatoare? As fi buna prietena cu Libeluloiu, dar probabil si cu altele daca le-as cunoaste mai bini :)

Who has the cutest blog name?

Who is the most down-to-earth?
Chatte! E o persoana minunata, puternica dar si sensibila in acelasi timp.Who would you love to go shopping with?
Anyone who has money :O

Who have you followed since the beginning?
Pe Gabi o urmaresc de la inceputurile inceputurilor, cand dinozaurii inca purtau scutece.  

Who has the prettiest smile?
Cu riscul sa ma repet, Honey Bunny. Soooo cuuute! Plus o mentiune speciala pentru pic (Paula) care desi nu e blogger face cea mai draguta fata din lumeeee! Am vazut-o pe facebook :O

Who would you want as a big sister? 
Pe Lucia :O As avea cea mai tare sora din parcare! Si cel mai tare machiaj din cate existaaaa! 

Who do you always learn something from? 
De la Deea. Imi plac tutorialele ei simple si la obiect. Nu foloseste multe culori sau cine stie ce tehnici ambigue dar rezultatul e uimitor de fiecare data! Si foarte realizabil, which is important for me :O Sunt varza la machiaj.

Whose blog is the most creative?
Al meeeeeu! :v Glumesc. Intrebarea asta o las pentru voi, ce bloguri va plac? Care vi se pare cel mai creativ?


Taguiesc toate fetele care au fost mentionate pe la intrebari si cine mai doreste care mai pofteste. Haules baules :O

21 comments