Sun sun...ouch! -3-

marți, iunie 07, 2011

Nu vreau sa atac pe nimeni, dar vreau sa incep aceasta postare prin a darama un mit. Care mit?

"Bunicii nostrii stateau la soare la camp, nu se dadeau cu nimic si nu mai mureau de cancer!"

Bunicii nostrii nici nu cred ca frecventau doctorul, iar daca mergeau, cel din sat/apropiere nu era pe vremea aia foarte documentat si nu ii trimitea spre un oncolog. In plus, majoritatea formelor de cancer se fac simtite cu dureri and co abia cand sunt in stadii tarzii, adica cand esti cu un picior in groapa.

In plus stratul de ozon a fost bombardat constant in ultimii 100 de ani si s-a subtiat considerabil. Abia in alti 50-100 de ani stratul de ozon isi va mai reveni la "the former glory".

In opinia mea, cei care inca mai dau exemplu cu bunicu si bunica uita ca sunt in secolul 21. Nu mai mancam fructele si legumele sanatoase pe care le mancau ei, nu mai respiram aerul curat pe care il respirau ei, nu mai avem nici sistemul lor imunitar si viata lor in general. Ei erau invatati cu greul, cu frigul, noi consideram ca murim fara un telefon mobil (nu eu personal, dar altii da).Ok acu am spus tot ce aveam pe suflet :O Mai puteti citi cateva mituri acilea.

Deoarece am vorbit despre umbrela de soare in postarea trecuta, azi voi vorbi despre alta suprafata prin care radiatiile solare trec, dar nu ne dam seama. Geamul!

Sa nu imi spuneti ca nu ati simtit cum va rade soarele in fata si va arde cand sunteti in masina. xP Multi soferi impatimiti cred ca ar putea confirma ca au mai multe semne produse de soare pe fata decat pe corp, in cazul in care nu sunt si impatimiti ai plajei. Este indicat sa va luati folii speciale sau sa va dati cu crema pisti tot :)

Persoanele care au pielea alba, sensibila sau plina de alunite sunt primele tinte cand vine vorba de arsuri sau complicatii ale pielii. Eu una chiar si fara sa stau la plaja, doar plimbandu-ma prin Bucuresti, m-am umplut de atat de multe alunite incat pana la 80 de ani o sa arat ca un dalmatian...Iar maica-mea pe vremea cand sapa la flori cu orele, s-a facut tuci, s-a ars de n ori. Stiti ce i-a crescut pe spate? Un tzep. Faceam misto de ea ca l-a furat de la un trandafir :O

So beware my little cheeses! Va las si postarea destul de lunga dar temeinica a Epuricai, de unde am invatat muuuulte chestii. Now, let the funny pictures flow!


Am schimbat un pic registrul fata de ultima postare deoarece sunt un piiiicut obosita :( Am stat ieri pana la 3 dim ca sa ma uit la conferinta Ubisoft :O Sa-l vad pe Eziooooooooooo! Si nu, Ezio nu este cine stie ce actor sau cantaret...e un pixel dintr-un joc. :O Un pixel cu o voce sexy. Abia astept sa ma joc Assassin's Creed Revelatiooons!!!

9 comments