Reluam...

joi, iunie 16, 2011

Nu am mai scris de o vesnicie nimic in categoria Handmade/Natural xP Dar nu-i nimic, recuperam acum!

Sunt fana inraita handmade. Prefer sa dau 2 lei in plus pe o bijuterie sau pe o bluza decat sa iau din magazin. De ce? Pentru ca nu sunt prea creativa la capitolul vestimentatie (nu sunt in stare sa combin chestii precum Koko) asa ca tre sa ies in evidenta prin altceva :O Iar bijuteriile, hainele si gentile handmade sunt excelente pentru asta! Iti pui un tricou, un cardigan, blugi si o brosa frumoasa handmade si ai iesit din anonimat.

O sa va prezint de acum niste magazinase (online) de la noi sau din strainatate cu haine, genti, bijuuri si sper sa va placa ceva. Daca trec Bacu cu brio eu sigur o sa fac massive shopping :O Woo! Sa incepem.


Mi-a atras atentia acest magazin de pe etsy datorita inelelor duble, mai apoi a medalioanelor foarte inventive. Shipping-ul este chiar rmicut (2,5$) si sunt sigura ca scade si mai mult cu cat comandati mai multe piese. Preturile mi se par la fel de ok, de la 9$ pana la 20$ ptr piesele mai elaborate.
Daca va place ce vedeti, vizitati magazinul la adresa urmatoare.

Va trebui sa va faceti cont pe etsy, iar produsele vor veni la posta vamala (sunt din SUA). A da si va trebuie paypal ca sa platiti :)


Un pic de muzica si m-am tirat. :O Imi place mult sa ascult Linkin Park si mereu ma intorc la melodiile lor dupa ce trag o raita pe la alti artisti. Momentan ma obsedeaza melodia pregatita ptr Transformers.PS: M-am hotarat sa fac categoria cu I'm loving eet. Trebuie sa regandesc un pic oraru asa ca nu stiu cand va intra in actiune, dar probabil ca sap viitoare :)

3 comments